keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Onni on Prismassa

Kuvat: Prisma

S-ryhmän House-mallistoon on tullut kutkuttavan kivoja uutuuksia! House Onni -malliston on suunnitellut designyritys Muovo, jonka kuoseissa ja väreissä usein näkyy graafinen ja pelkistetty kädenjälki. Muovon omiin tuotteisiin voit tutustua heidän verkkokaupassa (klik) ja nuo S-ryhmän Onni-tuotteet löytyvät Prisman* (klik) ja Sokoksen verkkokaupoista. Onni taitaa tulla myyntiin tässä syksyn aikana tiputellen, nimittäin ainakaan vielä en Prisman sivuilta löytänyt lyhtyjä tai lehtitelinettä. Metallikorista puolestaan isompi versio oli jo tällä erää jo loppuunmyyty ainakin kerran verkkokaupan osalta. Olisiko huokea 29,95 euron hinta saanut sisustajat innostumaan? Ei huono!, sanois varmaan Uotisen Jormakin ;)

Mun Onni suosikkeja on kynnysmatto, metallikori, printtityynynpäällinen ja kynttilälyhty. Myös tuo yllä olevassa kuvassa seinällä roikkuva musta mekko näyttää houkuttelevalta. Väreinä nuo vihertävät ja punainen ei ole mun suuria suosikkeja, mutta ei ne kielteisiäkään tunteita herätä. Aikansa kun niitä katselee, niin saatan jopa innostua.

Kiva kun maitokaupasta saa kotiin pieniä sisustusjuttuja!

Mä oon tänään ollu poikkeuksellisesti töissä. Tai siis jatkossa tämä keskiviikkona työskentely ei enään ole poikkeus, siitä tulee nimittäin vakio. Onneksi keskiviikkoisin pääsen kotiin jo kolmelta, että mulle jää edes iltapäivää ja iltaa tyttöjen kanssa. Ja Herra Salo pääsee edelleen takkahommiin keskiviikkoisin varsinaisen työpäivänsä päälle, jos tarve vaatii. Saas nähdä, miten meidän arki muuttuu. Iina ehtikin jo vähän huolestumaan, että koska me sitten siivotaan, jos ei keskiviikkona :D

Eiköhän tämä ole ihan hyvä juttu! Nyt Iina saa olla eskarissa maanantaista torstaihin ja mä saan tehtyä työllä ne rahat kasaan, jotka sain ennen Aavan 3-vuotissynttäreitä Kelasta osittaisena hoitorahana.

Onko teillä syksy tuonut muutoksia työkuvioihin?

*mainoslinkki


[Share to Pinterest]

5 kommenttia:

 1. Seinäjoen Prismassa pyörittelin käsissäni tuota lehtitelinettä, malli on niin leveä (kahden lehden mentävä) että jäin vielä tuumaamaan oikeaa paikkaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä! Mä en löytänyt sitä Vaasan Prismasta :/ Sitä vastoin tuon isomman metallikorin kotiutin heti kun sen kaupassa bongasin ;)

   Poista
 2. Nuo on ihania! Mulla oli blogissa arvontavoittona tuo kassi, keittiöpyyhe sekä pieni tarjotin. :) Tuota lehtitelinettä minäkin tuumailen..

  VastaaPoista
 3. Tänään oli Vaasan Prismassa tuikku-härpäkkeitä, lehtiteline ja metallikoreja vaikka missä koossa.
  Pyörittelin nimittäin itse lehtitelinettä ja jätin sen vielä hyllyyn. Toki niitä ei ollut kuin 3 tai 4 kpl.

  Tänään juuri mietin Prisman esillepanoa, joka on vähintäänkin sekava!
  Asioita ja sisustusta on siellä ja täällä, lasten tavaroita tuolla ja tuolla.. Puuh!
  Ei siis ihme, ettet löytänyt ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3