sunnuntai 21. syyskuuta 2014

Sateinen sunnuntai

Kuvat päivän satoa Instagramista
Sateista oli vaan suloista. Meillä on ollu kiva, rentouttava ja tehokaskin viikonloppu. Tänään jäi mullat kärräämättä istutuslaariin, mutta sen sijaan vietin Herra Salon kanssa parituntisen kuvaussession mun työpaikalla Vaasa Day Spassa, kun napsittiin fotoja uudistuvia nettisivuja varten. Melkoinen urakka, vaikka saatiin hommaa tehdä ihan ilman häiriötekijöitä. Kiitos vielä appiukolle, kun hoidit Aavaa sillä välin!

Iltapäivällä vähän ruokaa napaan ja pikainen ulkoilu Aavan kanssa, ja sitten sai viettää uuden parituntisen Vaasa Day Spassa :D Mä pidin syksyn toiset me&i -kutsut tänään ja paikkana oli tällä kertaa day spa. Näppärä juttu siivoilujen kannalta, mutta ei mun kutsuilla koskaan ole tainnut olla näin vähän porukkaa. Ja mä kun kuvittelin, että sunnuntai olis hyvä päivä kiireisille ihmisille ja day spa helpon matkan päässä. Meille kotiin kun matka on nykyisin melkoinen farssi tietyömaineen. No, mitä määrässä hävittiin, se laadussa voitettiin. Kiitos naiset ♥ Nyt on ekat joululahjat hankittu!

Illalla kotona vielä dippailtiin porkkanaa, nakkia ja lihapullia ja nautiskeltiin leppoisasta tunnelmasta Tanssii tähtien kanssa pauhatessa taustalla. Aava intoutui tansseista niin, että kävi pukemassa oman tanssimekkonsa päälle ja haki pari soitinta rekvisiitaksi. Passiivisesta sohvailusta tuli yllättävän aktiivista, kunnes pikkuiselle tuli nukkumaanmenoaika.
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3