maanantai 1. syyskuuta 2014

Scandic Paasi & We Love the 90's


Baarijakkaroita vai tilataidetta?
 

Saa vaikka sataa!
 

Aulabaari

Aamupalalla

Melko vekkulia

Aamiaisbuffet täytti odotukset ja läpäisi jopa Herra Salon pekonikriittisyyden
Niin kaunista...
 
Sympaattinen menopeli

Huone sataviis, saavu sinne siis... ;)

Eteisen naulakot oli täydelliset meidän festarihatuille
Kylpyhuoneessa oli kivasti tilaa
Face Stockholmin saippua ja suihkusaippua sulostuttivat

Päärynäpallo saa kyytiä Herra Salon käsittelyssä :D

Kippis!

Kauniita unia ♥


Me vietettiin ystävien kanssa aavistuksen värikkäämpi ja hauskempi viikonloppu Helsingissä!

Suvilahdessa bassot pumputti 90-luvun tyyliin kun lavalle asteli ysäribändiä toisensa perään. We Love the 90's -festari ei paljon jäänyt Rantarockille kakkoseksi, mitä musatarjontaan tuli. Toki nyt tällä kertaa tuli vähemmän pussailtua vieraiden tyyppien kanssa, juomat oli kiljua kirkkaampia ja majoitus "aavistuksen" tyylikkäämpi. Mutta hei, hyvä näin!

Vaikka moni moittikin festarijärjestelyitä perjantain osalta, me koettiin homman sujuvan ihan kivasti. Toki juomatiskille sai jonottaa, mutta se kai on aika tavallista näissä isommissa tapahtumissa. Vessoihin pääsi ilman tolkutonta jonottamista, samoin festarialueelle. Lauantaina hommat rullasi vielä mallikkaammin ja jonot oli tosi lyhyet.

Me päästiin blogiyhteistyön merkeissä majoittumaan ihanaan Scandic Paasiin Siltasaareen. Parempaa sijaintia festareita ajatellen ja persoonallisempaa hotellia ei olisi voinut toivoa. Paasi ihastutti vielä sunnuntaiaamunakin niin, että tuntui aivan haikealta jättää hyvästit. Scandic paasi oli huikeaa designia ja hyvää palvelua.

Hotellin syntytrarinan innoittajina ovat olleen alueella aikoinaan vaikuttaneet värikkäät tapahtumat ja persoonallisuudet. Siltasaaressa on aikoinaan toiminut tapettitehdas ja kunnianosoituksena vanhalle tehtaalle, on hotellille luotu oma tapettikuvionsa. Myös tapetin kuvioissa seikkailevat Siltasaaren historiasta tutut hahmot. Meidän huoneessa tuo hurmaava tapetti oli musta-harmaana, mutta toisaalla sitä oli myös musta-valkoisena. Ah! Mä niin voisin haluta kotiinkin tätä musta-valkoista versiota.Kiitos Scandic Paasi, me viihdyimme ♥


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

 1. Jotenkin oli koomista, että minä ja melkein 200 työkaveriani oltiin samassa hotellissa samaan aikaan :)
  Oli kyllä kiva hotelli, mutta mulla jäi kuvat tällä kertaa napsimatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jestas, ai teitä oli niin iso porukka! :D Hotelli oli kyllä tosi kiva, eikä keskustaankaan ollut pitkä kävellä. Lasten kanssa ei ehkä ykkösvaihtoehto, mutta näin aikuisporukalla toimi täydellisesti. Mä otin niin palkon kuvia, että aivan oli vaikea valita, mitä julkaisen :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3