perjantai 12. syyskuuta 2014

Syksyistä
Syksyä ilmassa!

Tänään ilma oli syksyisen kirpsakka, vaikka aurinkokin paisteli. Nurmikko oli yökosteudesta märkä vielä koko päivän ja tuntuu tuo ruoho taas kasvavan hurjaa vauhtia.

Mä olen ollut tänään tyttöjen kanssa vapaapäivällä ja perin perjantaiseen tapaan aloitettiin aamu muskareilla ja siitä siirryttiin GW-galleriaan lounaalle. Tänään käytiin tosin ennen galleriaa Vepsäläisessä ihastelemassa kauniita huonekaluja. Oli pakko käydä katsomassa tuon putiikin valikoima, kun Herra Salo uumoili voittavansa tänään jollain pelillä 60 miljoonaa euroa. Että ihan vaan kaukaa viisaana kävin silittelemässä ja nuuhkimassa Artekit, Muuramet, Interfacet ja Woodnotesit läpi. Ei mua muuten tommoset hommat kiinnosta ;)

GW-galleriaan saatiin Janninasta ja lapsosista seuraa. Miten sitä elämä näyttääkin aina ne parhaat puolensa sydänystävän seurassa. Rakkaiden kanssa ruoka maistuu paremmalta, kahvi on aromikkaampaa, keksi vie kielen mennessään ja kaupastakin tekee huippulöytöjä. Tänään Iittalasta meidän porukan mukaan lähti kolme kappaletta Verso Designin Iittalalle tekemiä pärekoreja. Täydellinen pieni kori koivua ja mustaa huopaa! Hintakin oli sopiva. Meidän teki itse asiassa mieli ostaa putiikin kaikki pienet pärekorit.

Nyt on kaivettu langat esille. Sekin on syksyn merkki! Mitä sitä alkais väkertämään?

Hyvää perjantai-iltaa ihanat, laitetaan kynttilät palamaan ♥ ...ja muistetaan sammuttaa ne nukkumaan mennessä!
[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Vitsit, kun kans tekis mieli kotiuttaa noita koreja, mutten keksi mitään järkevää käyttötarkoitusta. Viime viikolla kotiutin Minun/Min-putiikista ihanan House Doctorin metallikorin, joka sekin on vielä käyttötarkoitusta vailla :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3