torstai 30. lokakuuta 2014

Askossa on!

Viitaten eiliseen postaukseen, käytiin tänään Askossa koemakaamassa uudet patjat. Hankalaa hommaa, sanon minä. Autenttiseen tunnelmaan on hankalaa päästä huonekalukaupassa, etenkin kun yökkäritkin jäi kotiin ;)

Valinta saatiin kuitenkin tehtyä, kiitos hyvän myyjän, ja kun päästiin kassalle tekemään tilauspapereita, nähtiin me siinä kassalla istumassa Mimmin näköinen nalle. Sellainen ruppana reppana, joka on aikoinaan Pentikistä meille kotiutunut - ja jota ei olla saatu puhtaaksi monesta pesukonepesusta huolimatta. Tytöt oli heti sitä mieltä, että juuri tuo nalle on Mimmi, mutta mä kuvittelin nallen olevan Askon maskotti. Iina meni siltä seisomalta tolaltaan ja alkoi itkemään Mimmin perään ja vakuutti sen olevan meidän.

Kun myyjä kertoi nallen todella olevan löytötavaraa ja etsivän kotiaan, tajusin, että nalle voi oikeasti olla meidän Mimmi. Käytiin joku viikko sitten Askossa katselemassa tyylikkäitä muovimattoja, kun sellaisesta vähän haaveilen meidän keittiöön. Tytöt oli tietysti (silloinkin) meno päällä ja he leikkivät myymälän takaosassa sillä aikaa kun mä hypistelin mattoja. Mimmi oli ilmeisesti ollut leikeissä mukana ja jäänyt Askoon kun me jatkettiin matkaa. Enhän mä nyt voi pystyä huolehtimaan kaiken maailman pehmoista, hyvä kun muistin ottaa mukulat mukaani :D

Vaikka Mimmi rakas onkin, se ei ole kummankaan tytön unikaveri. Siis se ehdoton pehmo, joka kainaloon pitää illalla saada. Mimmin puuttumista ei varsinaisesti siis edes huomattu, vaikka mä vähän ihmettelin, miksei se lelukorissa ollut. Meillä noita mahdollisuuksia kuitenkin on sen verran, että kuvittelin nallen jääneen autoon tai mun vanhempien luokse tai piiloutuneen jonkun sänkyn alle.

Mutta siellä se nyt sitten nökötti - Askon kassalla ♥ Ja arvatkaas mitä. Mimmistä oli tullut tähti! Se oli nimetty Leppanaksi ja sen kotia oli haettu Facebookin Puskaradio Vaasassa ja olipa hän päässyt poseeraamaan sanomalehti Pohjalaiseenkin. Meidän Mimmi!

Kaikella on tarkoituksensa. Todellakin. Olipa onni, että jouduttiin patjaostoksille ja saatiin Mimmi kotiin. Tämä olkoon nyt opetuksena tytöille, että omistaan on pidettävä hyvää huolta. Tänään illalla Mimmi saikin oikein extrapaljon huomiota ja halauksia. Kinaa käytiin myös siitä, kenen sänkyyn Mimmi menee nukkumaan.





Askossa on! Mimmi on tullut kotiin ♥

[Share to Pinterest]

11 kommenttia:

 1. Voi niin sydäntä lämmittävä postaus <3 <3

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi Mimmin seikkailuja FB:ssä seurannut lukija. Mimmillä taisi olla Askossa hauskaa:) Kiva kuitenkin että löysi takaisin kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän harmillisesti Mimmi joutui nyt pois salamavaloista ja jatkamaan elämää ihan tavallisena nallena :D Kiva kun seurasit nallen seikkailuja Askossa <3

   Poista
 3. Muuten jees, mutta eikös se ollut facessa nimetty "Leppana"ksi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, kiitos. Kävin muokkaamassa Mimmin FB-nimen oikeaksi ;)

   Poista

Kiitos kommentista! <3