keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Makkaraa, mutaa ja mammutteja


Mun piti päästä tänään muiden bloggaajien kanssa stailaus-iltaan Doppiin. Olo on ollu koko päivän niin surkea, että mun oli pakko antaa flunssalle periksi ja jäädä kotiin parantelemaan itseäni. Tämä päänsärky, kurkkukipu ja niskan jomotus ajaa mut hulluksi...

Muoti jäi siis kokematta ja tilalle tuli kolme muuta m-kirjanta: makkara, muta ja mammutit.

Mun työkaverin isoisä tekee makkaraa käsityönä laadukkaista raaka-aineista ja suvun vanhalla reseptillä. Saatiin makkaraa maistiainen tänään, kun viikonlopun aikana oli tuore makkarasatsi valmistunut.
Mä en ole niin makkaran ystävä, mutta mun isä ja Herra Salo jakoivat savuntuoksuisen makkarakimpaleen ja meillä siitä tuli reissarin kanssa iltapalahampurilainen. Koko kimpaletta mieheni ei toki saanut hampurilaiseensa tungettua, joten ehkä mäkin uskaltaudun huomenna maistamaan, jos saadaan kehiteltyä tuosta jokin hyvä ruoka. Ehdotuksia otetaan vastaan!

Iina pohti tänään suuria. Kysymyksiä tuli toisensa perään. "Onko lehmiä ollut jo kauan? Montako lehmää tähän mennessä on kuollut? Elikö mammutit ja lehmät samaan aikaan? Miksi ne mammutit kuoli sukupuuttoon? Mitä tarkoittaa elinolosuhteet? Loppuiko niiltä ruoka? Söikö ne heinää? Mistä se eka eläin syntyi? No mistä sen emo syntyi?"

Aava on joutunut pohtimaan kans elämän ihmeellisyyttä. Maanantaina korvatulehdukseen aloitetut antibiootit on saanu ainakin jotain aikaan. Vessakäynnin jälkeen piti ihmetellä moneen otteeseen miten pönttö oli täynnä mutaa vaikka hän kävi vaan pissalla :D Raukka reppana rakas.

Sellasta meillä.

Olisitte saanu nauttia niin paljon paremmalla maulla tehdystä postauksesta, jos olisin päässyt taas leikkimään kaunista ja stailaamaan itseäni sinne Doppiin :D Harmittaa kyllä vähän. Niillä on tosi kivoja vaatteita! Olisin halunnu nähdä etenkin Soakedin ja InWearin uutuuksia ja tutustua kehuttuihin Wolfordin sukkiksiin.

[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Wolfordit lähti mun matkaan ;) hauskalta sunkin ilta kuulosti, vaikka et mukaan nyt päässytkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saat kertoa Emma sitten sun kokemukset sukkiksista! Sulla ne pääsee oikein tehotestiin ;)

      Poista

Kiitos kommentista! <3