keskiviikko 1. lokakuuta 2014

Molot

Alkuun piti vähän riidellä, että kumpi saa pitää pussia :D                                                                                                                                                         
Ooo, ihana päivä!

Aurinko paistoi, mulla oli lyhyt työpäivä, otettiin iltapäivälevot sohvalla, tehtiin pannaria, jota syötiin raastetun omenan ja kermavaahdon kanssa. Ja saatiin talvihaalarit! 

Tosiaan saatiin. Mun ihana äiti on aika usein tavannut ostaa tytöille ulkovaatteet (sisävaatteita meillä on hänen mielestään liikaa. hä?). Tästä syystä meidän on ollu aina helppo suosia näitä kunnollisia ulkovaatteita, kun niille on saatu tuota sponsoritukea ;)

Tyttöille valittiin taas Molo Kidsin haalarit kun ne on edellisten talvien myötä hyviksi todettu. Sopivan kapoisat mallit, hyvät tekniset ominaisuudet ja kivat värit on saanu meidät vannomaan toppavaatteissa Molon nimeen. Ihan niin kuin kuorivaatteissa ainoa oikea vaihtoehto meille on aina ollut Polarn o. Pyret.

Vaasassa Molo Kidsiä myy Sportia. Heillä oli vielä kuulemma kivasti kokoja tarjolla, vaikka vähän pelkäsinkin, että parhaat on jo myyty. Olin kuvien perusteella ajatellut uutta seeprakuosia Aavalle haalariin ja Iinalle takkiin, jonka kaveriksi olisi sopinut hyvin pinkit housut. Iina kuitenkin itse alkoi puhumaan haalarista, joten otettiin kummallekin haalarit. Seeprakuosi vaihtui viimehetkellä raitaan ja yksiväriseen pinkkiin, kun äiti puhelimessa kertoi, ettei tuo "tyttöjen" Rainbow ole ollenkaan hattarainen vaan siinä on ihan kivat reippaat värit.

Aavan haalari Polaris Pink Rose 104 (Aavan pituus 96 cm) 159€
Iinan haalari Polaris Girly Rainbow 128 (Iinan pituus 122 cm) 179€

Koot tuntui näin tyköistuvampien kesävaatteiden jälkeen aavistuksen isoilta. Kävi jo mielessä, että pitääkö käydä vaihtamassa kokoa pienempiin. Mutta. Sitten muistin, että näin se vaan pitää olla. Syys-lokakuun taitteessa ostettavat talvikamppeet on oltava reiluja, ettei sitten maaliskuussa tarvi itkeä liian lyhyitä lahkeita tai hihoja. Eikä nuo hihat ja pultut pääse alkutalvestakaan roikkumaan kun päälle tulee tietysti myös kengät ja hanskat. Mistä tulikin mieleen, että ne on vielä tytöille hankkimatta. Jos seuraavasta palkasta kävis hankkimassa lakit ja kintaat ja sitä seuraavasta palkasta talvikengät. Mitkä kengät muuten olis hyvät ja lämpimät?

Ihan mahtava juttu, kun meillä on paikallinen jälleenmyyjä Molon vaatteille, eikä värien ja kokojen kanssa tarvitse nettikaupoissa arvuutella. Hienoa Sportia! Ja kiitos vielä äiti näistä ihanista haalareista, vähänkö me ollaan onnellisia ♥

[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Ihanko pikkasen kaivattais moista sponssaajaa tännekkin! Olen kade:D Ihanat haalarit.

    VastaaPoista
  2. Meillä menee samoin eli molot talvella ja popit välikausina :) ostin samasta liikleestä nepelle zebra takin ( haalari menee sama ku viime vuonna) ja piiloon zebra haalarin nathanilöe seuraavaks talveks. Ne on vaan niin ihkuja ja ne neonrit on huiput ku näkyy heti mis oma lapsi menee vaik ois joulunavajaiset ja hirmusti väkeä ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3