sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Roosa nauha
Roosa nauha -keräys järjestetään tänä vuonna kahdettatoista kertaa Suomessa. Keräyksen avulla tuetaan syöpätutkimusta, jolla edistetään syövän ehkäisyä, varhaista toteamista ja hyviä hoitoja.

Osallistumalla keräykseen ja käyttämällä Roosa nauha -tuotetta, annat paitsi konkreettisen avun, mutta myös osoitat myötätuntoa syöpään sairastuneille ja heidän läheisilleen.

Mä kannoin korteni tekoon kahdella hankinnalla. Ostin Lindexistä herkän vaalenanpunaista nahkaa ja metallia olevan rannekorun 10 eurolla, joka menee lyhentämättömänä Syöpäsäätiölle. Toinen hyvä ostos oli Vaasan satakaksitoista -yhdistyksen julkaisema palokuntakalenteri puolialastomista miehistä. Tästä ostoksesta maksoin myös 10 euroa, josta 5 euroa menee Syöpäsäätiölle ja loput tuotosta palomiesten urheilutoimintaan. Kalenterin osalta taidan laittaa hyvän kiertämään ja lahjoittaa sen eteenpäin. Meillä kun on jo kalenteri ensi vuodelle hankittuna. Vaikka olishan tuo ollut aika hot ;)

Nyt pienelle happihyppelylle!

[Share to Pinterest]

5 kommenttia:

 1. Toi rannekoru on saatava...se on hieno ja se asia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin napata Lindexin kassalta sen perinteisen roosan nauhan, mutta myyjä onneks vinkkas tästä käsikorusta. On kyllä ihana ja ihan oikeeta nahkaa! Roosa nauha on loistava juttu <3

   Poista
 2. Maltatko nyt kuitenkaan tuosta kalenterista luopua ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en tiedä maltanko! :D ...onneks mulla on lohdutuksena oma (vapaa)palukuntalainen täällä kotona ;)

   Poista
 3. Oi, hienoa että oot osallistunut tähän Rintasyöpä-kamppikseen! Mäkin ostin kyseisen korun, sen verran hieno se oli. Harmittaa vaan se, etten jo viime vuonna ostanut (Missonin suunnittelema).
  Nyt on tullut myös jotain vaatteita, ilmeisesti tulivat tänään myyntiin.
  Harmi, kun olen mukana siinä "vuosi ilman uusia vaatteita"-haastiksessa :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3