maanantai 10. marraskuuta 2014

Eka torttu


Siinä se torttu möllöttelee lautasella.

Aava on puhunu jo viikon haluaavansa "tortillaa". Joulutorttuja tarkoitti. Oli huomannut pakastimeen ilmestyneen voitaikinalevyjä. Mulla on onni - tai epäonni - omistaa mies, joka tekee pannaria, torttuja, lättyjä tai kaurakeksejä aina silloin tällöin. Näitä herkkuja paistuu ennalta-arvaamattomasti ja yleensä ihan keskellä viikkoa, vailla mitään sen suurempaa tarkoitusta.

Tänään sain siis yllättyä joulutortun tuoksusta eteisessä. Söin vahingossa kaksi torttua. Kun tytöt kysyi, voidaanko lähteä iltalenkille valaistuun leikkipuistoon, en voinut kieltäytyä. Teki tortuille hyvää yrittää pysyä kahden pyöräilevän tyttösen perässä lenkkarien kanssa.


[Share to Pinterest]

4 kommenttia:

 1. Oi oi, munkin on jo kuukauden tehnyt mieli joulutorttuja! Jos nyt viikonloppuna herkuttelisi, ja tekaisisi näitä... Kunnon voitaikinaan tehtynä, tietenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä mun teki kans jo mieli ;) Tortut on kyllä kivan helppoja ja nopeita, jos tekee valmiista taikinasta - voitaikinasti tietty!

   Poista
 2. Komia on torttu, ihanasti onnistunut :)

  Terv. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mies saa aina tehtyä tollasia hienoja. En käsitä! Sakarat sojottaa säännöllisesti ja kaikissa on tismalleen oikea määrä hilloa. Ja päälle tulee AINA tomusokeria :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3