sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Mun isi tykkää suklaasta


Hyvää isänpäiväiltaa!

Päivä sujahti sutjakasti. Aamulla me laitettiin tyttöjen kanssa aamupalaa Herra Salolle. Kahvia, leipää, croissantia, pekonia, kananmunaa, kurkkua, paprikaa, porkkanaa ja juustoa. Tytöt antoivat pappalle dagiksessa tekemänsä lahjat ja sitten laulettiin paljon onnea vaan ja huudettiin hurraat.

Aamupalan jälkeen Herra Salo lähti takkahommiin. Nyt on paljon työmaita odottamassa, joten onnellisemmaksi saatiin pappa, kun päästettiin se työmaalle hommiin, ettei tekemättömät työt jää ensi viikolle stressaamaan.

Iltapäivällä syötiin mun vanhempien luona porukalla ja lahjottiin moffaa ja Eero-paappaa. Mun äiti oli tehnyt herkullista lihapataa ja mä tein jälkkäriksi pikaisesti suklaaherkut. Leipominen ei nyt jotenkin jaksanu napata.


Suklainen jälkiruoka a'la Salo

1/2 levyä Fazerin tummaa appelsiinisuklaata
1 pkt (180g) appelsiinituorejuustoa
2dl kuohukermaa

8-10 digestivekeksiä
6 kpl lasipurkkeja tai laseja

Sulata suklaa ja sekoita sula suklaamassa tuorejuustoon. Vispaa kerma ja sekoita suklaiseen juustomassaan. Murskaa keksit kevyesti pakastepussissa kaulimella tai pullolla.

Jaa keksimurut purkkeihin/laseihin ja lusikoi päälle suklaaherkku. Murusta päälle koristeeksi vielä vähän suklaata. Viisas leipuri jättää pari riviä levystä käyttämättä ja laittaa aarteensa hyvään jemmaan!


Oliko teillä kiva isäinpäivä?

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3