tiistai 25. marraskuuta 2014

Säihkettä Salkarissa


Arvatkaa missä olin viime torstaina? Salkarissa tietysti! ...kuten kaikki muutkin vaasalaiset bloggaajat ;)

Salkari oli kutsunut meitä cocktail-iltaan uudistettuun myymäläänsä ja huh huh. Sitä kauneuden ja kimalluksen määrää... Aivan täydellistä päästä valoisaan tilaan valoisien ihmisten keskelle kun ulkona on pelkkää synkkää ja mielessäkin meinaa välillä olla synkkää.

Jos mulla on työsuhde-etuna rauhaisa ja tuoksuva ympäristö, niin illan emännillä ja isännällä on totisesti kauneutta ympärillään!

Salkari on aidosti perheyritys jo viidennessä sukupolvessa ja yrityksen vaiherikas historia ulottuu aina Pietariin ja Viipuriin asti. Tänä päivänä Salkarilla on upeat toimitilat Vaasassa Rewell Centerin toisessa kerroksessa ja heidän valikoimiinsa kuuluu koruja, kelloja ja lahjatavaroita sekä tietenkin perinteiset kultasepänpalvelut, kaiverrukset ja kellojen huolto.

Mun suosikeiksi tuli upeat upeat Georg Jensenin sisustus- ja lahjatavaratuotteet. Jensenin Harmony-kynttelikkö on pakko saada! Myös Kalevalakorun Duudsonien nimeä kantava Elämän roihu -sarja ja ihana Täysin sydämin -riipus teki vaikutuksen. Thomas Sabon kaunis ja positiiviselle elämänasenteelle luotu Karma Beads kaula- ja rannekorusarja tuntui liki täydelliseltä lahjaidealta. Tuosta sarjasta saisi pikku hiljaa kerättyä juuri itselleen sopivan korun! Illan yllättäjä oli Rock of Swedenin vähän erilainen korusarja pääkalloineen kaikkineen. Mun mukaan kotiin lähtikin päheet korvikset pikkujouluasua piristämään ;)

Salkarissa parasta on mun mielestä selkeä esillepano ja avarat tilat. Perinteisestihän kultasepänliikkeissä alkaa hiki nousta pintaan kun tilat on ahtaat, tunkkaiset ja pikkuriikkiset korut on tungettu vieri viereen eikä siitä sekamelskasta saa selkoa suurennuslasinkaan kanssa. Salkarissa näin ei ole ja myymälä tekeekin piristävän poikkeuksen olemalla oikeasti miellyttävä ja houkutteleva. Tuolla voi hyvin käydä vaan fiilistelemässä ja nauttimassa kauneudesta!

Kiitos säihkyvästä illasta Marja-Leena, Hanna, Markus ja Pia ♥

Nyt hei Salkariin tankkaamaan hyvää energiaa ja fiilistelemään joululahjahankintoja! Kiva henkilökunta auttaa varmasti jos haluat apua kimalluksen keskellä. Niille, jotka ei pääse myymälään ostoksille, voi klikata itsensä Salkarin nettikauppaan (klik). Siellä on sekeästi esillä ja ostettavissa heidän valikoimaansa.

Ps. säihke se vaan jatkuu kun hain tänään ruokkiksella Salkarista sinne putsattavaksi jättämäni kihla- ja vihkisormuksen. Ei meinaa uuden lailla kimaltelevia rinkuloita omikseen tunnistaa. Oh hoh! :)
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3