perjantai 5. joulukuuta 2014

Ristus mikä viikko


Tällä viikolla on ollu monen laista haastetta. Mies oli alkuviikosta Tampereella ja sen vuoksi tarvittiin tietysti erikoisjärjstelyjä lasten kanssa. Keskiviikkoiltana rokattiin Titi nallen kanssa ja eilen illalla Iinan dagiksessa oli julfest. Kivoja juttuja, mutta käytännössä meillä on tällä viikolla saatu tytöt joka ilta liian myöhään nukkumaan ja kyllä ne kivatkin tapahtumat saa väsyneeksi kun aikaa lepoon ei oikein tahdo olla.

Tänään raskas viikko sai oikein multihuipennuksen. Jo kalenterissa aamupäivä näytti haasteelliselta. Iinan muskari 9:15-9:45, Aavan muskari 9:45-10:15, Ellen eläilääkäri 10:45-11:15 ja Iinan neuvola 12:00-13:00.

Me ehdittiin kuin ehdittiinkin muskarista ajoissa eläinlääkäriin. Nippa nappa, mutta kuitenkin. Kaikki ne, jotka on joskus ollu kissan kanssa eläinlääkärissä tietää, että siinä touhussa kastuu kainalot ja saa päälleen kilon veran karvoja. Tällä kertaa vältyttiin onneksi haavoilta ja mikä parasta, todettiin Ellen olevan ihan kunnossa. Toinen silmä vaan vähän vuotaa ja saatiin avuksi silmävoidetta. Niin ja lihavaksi meidän Elle kans todettiin. Tiedä tuosta sitten, jos sillä onkin vaan tuuhea turkki ja eläinlääkärin vaaka näytti vääriä lukemia...

Läskeistä puheen ollen, tässä kohtaa olis ollu lounasaika, mutta koska Iinan 6-vuotisneuvola kutsui, nappasin kotoa mukaan pähkinä-hedelmäpussin kun palautettiin Elleä kotiin. Sitä ehdittiin mutustella hetki neuvolan odotushuoneessa ja saatiin verensokeria korjattua kohdilleen ennen Iinan viimeistä neuvolakäyntiä, ensi vuonna Iina onkin jo kouluterkkarin asiakas. Hienosti välipalatankkus toimi, Iina suoriutui nimittäin hienosti kaikista tehtävistä ja ne tehtiin tällä kertaa ruotsiksi. Sitten tuli rokotuksen aika. Oikeesti. Iina itki, huusi ja raivosi peloissaan 25 minuuttia, ennen kun saatiin se rauhoiteltua, kiristettyä ja ympäripuhuttua paikoilleen. Taas tuli hiki. Tällä kertaa myös Iinalle. Raukalla oli paita ihan liimautunut ihoon kiinni ja koko lapsi oli ihan punalaikukas huutamisesta ja pelkäämisestä. Viimein saatiin rokote laitettua.

Koettelemusten jälkeen ajeltiin GW-gallerian heseen syömään. Siitä kun lähdettiin takaisin autolle, otti Aava yllätysryntäyksen ja Iina lähti siskonsa perään aikeissa napata pikkuinen kiinni. Mä näin siinä vaiheessa, että nyt menee väärin ja yritin huutaan kummallekin, et pysähtyy. Tässä vaiheessa mun edessä oli tietysti joukko ihmisiä ja mä en voinu kun katsoa kun GW-gallerian liukuovet siirtyy sivuun, että mun kolmevuotias pääsee sujuvasti juoksemaan ulos parkkipaikalle asti. En ihan ehtiny nappaamaan takista ennen kun Aava jo ylitti autotien. Luojan kiitos autoa ei sattunut tulemaan.

Vähän on ollu liikaa actionia tälle päivää, vaikka ollaan hädin tuskin iltapäivässä. Illalla pitäis jaksaa vielä syömään Strampenille. Ja tässä välillä Prismaan ostoksille. Huh.

Mä on jo nyt ihan slut. Slut på svenska, not in english.

[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Voi kuullostaa hurjalta ja samalla tutulta ;) Terkkuja ja tsemppiä! <3

    VastaaPoista
  2. Jees, nyt on kyllä pakko sanoa, että onneksi muillakin on näitä päiviä, kun joskus sitä kuvittelee olevansa niin yksi noiden hommien kanssa.

    Janica <3 Mun mielestä sä olet upea tyyppi!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3