sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Sellainen joulu
Meillä oli ihan kiva joulu. Ei mikään vuosisadan paras, mutta ihan kiva. Onneksi ei tarvinnut sairastaa. Se oli hyvä juttu! Mun vanhemmat tosin sairastivat ja tapaninpäivän ruokailut Karppiksessa vaihtui pizzaan kotona. Jotain jäi puuttumaan. Ei mitään isoa, mutta ehkä ne muutamat pikkujutut sitten kuitenkin vaikuttaa. Kovasti vakuuttelin itselleni ennen joulua, että tulee se juhla ilman isoa hössöttämistäkin. Ja tulihan se. Silti jäin kaipaapaan muutamia asioita.

Imurointi aatonaaton iltana työpäivän päätteeksi ei todellakaan saanut aikaan fiilistä puhtaasta kodista. Kodinhoitohuoneen pyykkivuoret harmitti joka kerta vessaan tai pesulle mennessä. Jouluna olis ollu kiva myös pujahtaa iltasella puhtaisiin lakanoihin. Kuusi jäi tänä vuonna hankkimatta. Jäätiin ilman kuusen tuoksua ja koristelua (onneksi meillä on sentään tuo ruukussa kasvava pikkujoulukuusi!). Aavan hiukset jäi leikkaamatta. Aattona päästiin Karppikseen sen verran myöhässä, että ruokailua ennen ei ehditty juomaan tervetuliaisglögejä. Aattoaamun riisipuuro tehtiin uunipuurona. Ei toiminut. Joulun ruokailut jäi muutenkin jotenkin onnettomiksi. Napa on paukkunut lähinnä pizzasta ja kebabista, vaikka mä rakastan joulun laatikoita, naudan palapaistia kermakastikkeessa ja rosollia.

Tunnelmasta jäi jotenkin puuttumaan sellainen kiireettömyys, seesteisyys ja juhlavuus. Lahjat oli upeita, ellei täydellisiä, samoin sää :)

Oliko teillä hyvä, parempi vai paras joulu?

Ps. Kaikki yllä olevat kuvat on napattu mun uudella Canon G16 -kameralla. Jätin tarkoituksella kuvat kokonaan käsittelemättä. Kuvien koko toki on blogia varten pienennetty, mutta muuten en ole niihin tehnyt lainkaan muutoksia. En edes rajauksiin.
[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Teillä oli ihan samanlainen joulu, kuin meillä! Ihan kivaa, mutta joku siinä jäi puuttumaan. Vähän harmittaa kyllä, mutta ens vuonna sit kai taas uudelleen.

    Hyviä kuvia!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3