lauantai 20. joulukuuta 2014

Viimehetken lahjavinkitInstagramissa ja Facebookissa olen muutamia täkyjä heitellyt viimepäivinä viimehetken lahjavinkeistä. Tässä vielä vinkit viimehetken shoppailijoille. Nämä lahjat on ostettevissa Vaasan seudulta ja näistä paikoista lahjoja hankkiessasi tuet paikallisia yrittäjiä.

Lahjakortit on meidän suosikkeja! Myös lapsille voi antaa lahjakortin, takuulla saavat muutaman ihan konkrettisenkin lahjan.

Lapsille ja lapsiperheille:

Swingeling sisäleikkipuisto 
Viihdyttävä, siisti, turvallinen ja iloisella palvelulla höystetty kokemus! Toimii loistavasti aina taaperosta ala-asteikäisiin lapsiin. Myös vanhempien on helppo viihtyä, eikä aikuisten tarvitse maksaa sisäänpääsymaksua. Eirityismaininta hyvistä tarjoiluista! Ostettavana on kohtuulliseen hintaan luomuhedelmiä, smootheja, salaattia, kaurapuuroa, toasteja, hodareita, pullaa...
Hinta: 12€/lapsi/kerta HUOM! suljettu ma 22.12. ja ti 23.12.

Wasasport
Asiantunteva palvelu yhdistettynä valtavaan valikoimaan tekee ostamisesta helppoa. Lapsiperheissä tarvitaan jatkuvasti uutta vaatetta tai urheiluvälinettä. Wasasportissa on edustettuna laadukkaat merkkituotteet, jotka kestävät käytössä ja joista on iloa pitkään. Juuri nyt heillä on meneillään remonttimyynti, joten merkkituotteet lähtevät huippuedulliseen hintaan! Sopii koko perheelle!
Hinta: Lahjakorttiin voi valita juuri omaan budjettiin sopivan summan

Kahvila Ylikiva!
Lapsiystävällisestä kahvilasta saa itseleivottuja herkkuja, suolaisia ja makeita vohveleita ja lounaskeittoa. Lapset on huomioitu upeasti ja heille on tarjolla hyvien syötävien lisäksi iso leikkitila. Tästä paikasta tulee pitsiliinojen ja lämpimän tunnelman ansiosta mieleen mummola!
Hinta: Lounaskeitto n.7€ ja valtava, salaatilla peitetty vohvelikin alle 10€


Polarn o. Pyret
Laadukkaita ja kivannäköisiä lastenvaatteita. Joulun jälkeen on ihana päästä ostostelemaan lahjakortilla laatuvaatteita alehintaan. Po.pin yöasut ja pikkuhousut on todettu ihan parhaiksi, niitä ei voita mikään! Saatavana luomupuuvillaisena ♥
Hinta: Esim. 2-osainen pyjama 34,90€ tai pitkähihainen yöpaita 29,90€

Aikuiseen makuun:


Pizzabistro Marco Polo
Lämminhenkinen ja aidosti italialaisen herkullinen pizzabistro paistaa rapeapohjaisia pizzoja niin lounasaikaan kuin iltaisellakin. Lounasaikaan valittavana on aina myös jokin muu lämminruokavaihtoehto tai ruokaisa salaatti. Lasagne on upea. Käy maistamassa! Pizzabistro Marco Polo maahantuo itse raaka-aineita ja juomia suoraan Italiasta ja herkullisena iltapalana kahdelle suosittelen Antipasta misto italiana -lajitelmaa, jossa on italialaisia kinkkuja, salameja ja juustoja. Siihen kaveriksi lasillinen panaviiniä tai olutta. Nam!
Hinta: Lounas 10,50€ tai iltasella Antipasta-lautanen 12€ + lasi viiniä 6,50€


Salkari
Monipuolinen valikoima laadukkaita koruja, kelloja ja lahjatavaroita. Upea myymälä ja hyvä palvelu tekevät ostamisesta helppoa ja vaivatonta! Täältä löydät niin uusimmat trendit kuin perinteisemmätkin lahjaideat. Jos valinta on vaikea, on lahjakortti varma valinta.
Hinta: Lahjakorttiin voi valita juuri omaan budjettiin sopivan summan

Vaasa Day Spa
Tietenkin! ;) ♥
Kuka voisi vastustaa hetken hemmottelua? Hierontaa, kasvohoitoja, jalkahoitoja, manikyyrejä, kestolakkauksia, vartalohoitoja, porekylpyjä, ylellisiä tuotteita...Vaasa Day Spa -lahjakortti paketoidaan kauniiseen lahjapussiin, joten se on sellaisenaan valmis pukinpussiin. Niin helppo antaa ja ihana saada!

Hinta: Lahjakorttiin voi valita juuri omaan budjettiin sopivan summan tai valitsemasi hoidon. Hoitojen hinnat n. 20-250€

Nyt vaan ostoksille!

Kaikki yllä mainitut paikat löytyvät Vaasan keskustasta Swingelingiä lukuun ottamatta. Auto vaan Toriparkkiin ja lahjakortit noutamaan! Suurin osa noista paikoista palvelee vielä aaton aattonakin ;) 
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3