sunnuntai 18. tammikuuta 2015

Mökillä käymässä

No johan on ollut harmaa viikonloppu. Perjantainakin oli pilvistä ja synkkää. Tietty näin, kun on vapaapäivät ja mahdollisuus ulkoilla!

Jos valoa on ollu vähänlaisesti, aikaa on tuntunut olevan ruhtinaallisesti. Mä oon siivonnu ahkerasti ja nyt on puunattuna niin kylpyhuoneen suihkunurkka kun takan lasiluukkukin - kaiken sen perinteisen lisäksi siis. Ja ollaan me nautiskeltukin. Eilen käytiin ihanasti koko perhe leffassa katsomassa Paddington.

Tänään ollaan tehty ruokaa, toiminimen veroilmoitusta, ulkoiltu kotosalla, leivottu juustokakku, ajeltu mökillä käymään, pesty pyykkiä ja saunottu.

Tässä kuvia tämän päivän mökkivisiitiltä. Tytöt olis jääny mielellään vielä mökkipihaan leikkimään, mutta mä olin kyllä niin kylmissäni jäällä kävelyn jälkeen, että oli kiva hypätä autoon ja ajella kaupunkiin. Kesä tuntuu vielä kovin kovin kaukaiselta!Levänneenä uutta viikkoa kohti!

[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

 1. Paljon olette touhanneet vkl aikana, ihan hengästytti:) hui, kylmältä siellä näyttää mutta onneksi vaan lämpöisempää vuodenaikaa kohti mennään. Hyvää alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi onneksi mennään kevättä kohti! :)
   Nyt viikonloppu tuntui jotenkin poikkeuksellisen pitkältä ja tehokkaalta. Tulee kyllä aina niin hyvä fiilis kun saa tehtyä alta pois noita ikäviä rästihommia. Mukavaa viikkoa sinne!

   Poista

Kiitos kommentista! <3