perjantai 30. tammikuuta 2015

PihistelyperjantaiTämä perjantai meni oikein pummilla. Ärsyttävää on viikonloppu just ennen palkkapäivää! Jääkaapissa oli kyllä jotain, mutta kauppaankin teki mieli. Maitohappobakteeripurkki tyhjä, samoin auton bensatankki. Ja pankkitili.

Nooo, eka pummin mieheltä rahaa. Sitten syötiin lounas Hesessä joulupukin tuomalla lahjakortilla ja käytiin samalla läpi Lindexin alerekit. Mä en ole joulun jälkeen lainkaan ehtinyt Lindexin aleen ja sinne saatu 100€ lahjakortti on aivan poltellu laukussa. Alet oli harmillisesti jo melkein loppu, mutta löysin rekistä Iinalle hameen ja farkut -70% eli yhteensä alle 15 eurolla ja mulle pellavaisen t-paidan alle vitosella.

Mennessä oli pakko täyttää auton bensatankki ja visa vingahti, vaikka oon itelleni pyhästi luvannu, että luottokortteihin en kajoa. 

Prismassa palautettiin pulloja, joita olikin kertynyt kaappiin paljon ja sitten katsoin, paljonko oli s-tilille kertynyt bonuksia. Summa yllätti, jee! Joulukuussa ei ole tarvinnut näköjään bonuksiin kajota kun tilille rapsahti veronpalautukset ;)

Pihistellen mentiin siis tämä päivä, mutta hyvin saatiin tehtyä ne ostokset mitä pitikin. Bonuksia jäi vielä vähän käyttämättäkin. Kiitos vielä joulupukille kivoista lahjakorteista!

Ens viikolla tulee palkka ja sitten ei taas olla köyhiä eikä kipeitä :D

Hyvää viikonloppua sulle!

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3