keskiviikko 25. helmikuuta 2015

Fabel te & bloggaritKuten eilen jo kerroin, pääsin viettämään maanantai-iltaa itseäni paremmassa seurassa. Hannah oli kutsunut meitä muita bloggaajia kotiinsa viettämään leppoisaa teeiltaa. Ihan huippu idea! Mikä voisi piristää paremmin tuulista ja pimeää maanatai-iltaa kuin teekupponen hauskassa seurassa.

Vaikka mä en ole mikään teen ylin ystävä, täytyy todeta, että tällä kertaa paitsi seura, myös tarjoilut oli superia! Me saatiin valita huikeasta valikoimasta tanskalaista Fabel teetä omat suosikkimme ja hauduttaa niistä kupposet teetä. Tai siis kaikki meistä tais juoda ainakin kolme kupillista höyryävää herkkua ;) Valinnan vaikeus oli valtava. Mä halusin tietysti maistaa suklaa-chili-teetä ja granaattiomena-päärynä-teetä ja ananas-mansikka-teetä ja ja ja...Kaikki oli niin hyvää! Fabel tee sisältää vain laadukkaita raaka-aineita ja aitoja makuja ja aromeja.

Hannah oli tehnyt meille upean salaatinkin ja jälkkäriksi päästiin herkuttelemaan suussa sulavalla raakakakulla. Voitteko kuvitella, että Hannah oli tehnyt samana päivänä oman kakkunsa kun minäkin ja hänenkin blenderi hajosi. Ei oo totta! :D 

Kotiin maltettiin lähteä vasta vähän ennen kymmentä ja pitempäänkin oltais viihdytty, jos ei seuraava työpäivä olis pakottanut nukkumaan. 

Kiitos kun kutsuit meidän kauniiseen kotiisi Hannah ♥ Kiitos seurasta Emma, Liberata, Malin ja Tuulanneli ♥

Sain mukaani kotiin pinkin tuplapakkauksen teetä, joten saan herkutella iltaisin kotioloissakin. Oman Fabel te -purkkisi pääset tilaamaan Hannah Hoijarin nettiputiikista (klik). Hannah tekee muuten myös pihasuunnittelua, joka on kyllä havaittavissa heidän omasta pihastaan: upea valaistus, ihana leikkimökki ja pienet kauniit yksityiskohdat...
[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Niinkuin puhuttiin niin tälläset illanistujaiseh olis kivoja jatkossakin :) kiitos seurasta blogisisaret

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä! Ehdottomasti treffataan vielä ennen suunniteltua viininmaistajaisiltaa :) <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3