perjantai 6. helmikuuta 2015

Lupaus keväästä
Tänään on ollut hyvä päivä! Paitsi aamu, mutta siitä lisää huomenna.

Ihanaa kun aurinko on paistanut. Meidän päivään on mahtunut auringon lisäksi muskaria sekä visiitti Ekosoppiin ja DOPPwomaniin. Pizzabistro Marco Polossa kävin tyttöjen kanssa lounaalla. Voi kun oli ihanaa syödä Vaasan parasta lounasta kerrankin ihan rauhassa. Yleensä käyn Marco Polossa kesken työpäivän kiireellä, mutta tänään kun oltiin vapaalla, saatiin oikein nauttia ja syödä jälkkärit ja kaikki. Ruuan, jälkiruuan ja jälkiruuan jälkeen santsatun superhyvän leivän jälkeen Iina tuumi, että Marco Polo on tosi hyvä paikka, että tullaanhan sinne uudestaan. Lasten suustahan sen totuuden kuulee! Taitaa äidillä ja tyttärellä olla yhtäläinen taju hyvän ruuan puolesta :D

Iltapäivällä nautittiin auringosta ja tehtiin kotona ruokaa. Siivottiin vähän ja sellaista. Päivä oli oikein kiva ja leppoisa. Aurinko antoi ihanasti lupausta tulevasta keväästä - ja yksi raidallinen jakku DOPPwomanissa myös ;)

Huomenna on lauantai. Mun vanhemmat haluavat viedä tyttöjä uimaan ja ottavat heidät yökylään. Ihanaa! Sekä tytöille, että meille. Herra Salolla on tosin jo päivä ja ilta täynnä ohjelmaa, mutta mulla onkin sitten mahdollisuus ylhäiseen yksinäisyyteen tai jopa treffeihin ystävän kanssa.

Hyvää viikonloppua Sulle ♥

Huomenna vähän syvällisempiä pohdintoja.
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3