sunnuntai 1. helmikuuta 2015

me&i kevät/kesä 2015


Tällä viikolla julkaistiin kevään/kesän 2015 me&i -vaatemallisto. Aika ihqulia settiä oli taas kerran ♥ Lasten mallisto oli värikäs ja aikuisten mallisto puolestaan mustahko - just niin kuin pitääkin!

Löydettiin omat suosikkimme aika pian. Ihan kaikkea kivaa ei nyt voitu tilata, mutta jotain sentään. Me odotamme pakettia, joka sisältää kuvassakin näkyvät omppuleggarit ja vihreän ompputunikan (98/104) Aavalle sekä samaa kuosia olevan taskullisen vaaleanpunaisen ompputunikan Iinalle (134/140). Tähän tunikaan Iinalla on jo syksyn mallistosta tilatut punaiset housut. Lisäksi Iina sai pirteän keltaisen kissa t-paidan (122/128) ja Aava suloisen sinipohjaisen kissatunikan (98/104).

Mä olin päättänyt tilata itsellenikin nyt jotain ja rajoittaa kohtuuteen nuo tyttöjen vaatteet. Itselleni valitsin simppelin mustan mekon (klik), jossa on kaunis pääntie ja kivat poimutukset lantiolla. Tämä mekko oli sopivasti erikoishintaan emännille vain 45€, kun oikea hinta on 55€.

Emännänlahjaksi valitsin itselleni mustat yogapantsit. Nuo housut on ollu mun ehdoton suosikki ja niitä on ollut käytössä vaikka minkä värisenä. Tiedän takuuvarmasti noiden pääsevän kovaan käyttöön! Toki mustapohjainen ompputyynynpäällinen olis ollu kans kiva...Ehkä ens kerralla sitten valitsen sen.

Kiitos vielä ihanille vierailleni! Kiitos Kati, kun tulit juuri meidän kotiin esittelemään vaatteita kauden avajaisiltana ♥

Jos sun tekis mieli keittää kahvit kavereillesi ja samalla hypistellä kivoja vaatteita, pidä me&i -vaatekutsut! Se on ihan helppoa ja kivaa. Meillä tytöt odottavat vaatekutsuja aina yhtä innoissaan kuin synttäreitään :D Kutsuilla on aina kivaa :) Vaasanseudun lukijat voivat laittaa mulle viestiä, jos haluatte ihanan Katin yhteystiedot. Hän pitää kutsut yhtä sujuvasti niin suomeksi kuin ruotsiksikin.


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3