tiistai 24. helmikuuta 2015

Musta


Osallistun näillä eilisillä kuvilla hurmaavan Pieni Lintu -blogin Makro Tex -haasteeseen, jossa tällä viikolla aiheena on musta.

Yllä olevissa kuvissa on mustaa teetä, joka on maustettu aidoilla mausteilla ja hedelmillä. Eilen pääsin tutustumaan tannskalaiseen Fabel te -merkkiin blogisiskoni Hannahin luona maanantai-illan tee-kutsuilla. Mikä ihana idea! Huomenna lisää meidän hauskasta illasta ;)

Nyt väsyttää! ...ja ihan ku kurkku olis vähän kipeä. Vaan nyt on pysyttävä terveenä. Töissä on kovin kiireistä, kun kansa haluaa päästä nautiskelemaan hoitolaan talvilomallaan :) Taidan juoda vähän punaviiniä - eiku teetä ;)

[Share to Pinterest]

11 kommenttia:

 1. ihanat kuvat (y) kiitos seurastasi eilen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sulle <3 Piristi kyllä sopivasti maanantaipäivää!

   Poista
 2. Tee on mielijuomani ja nimenomaan kunnolla - oikein - haudutettu tee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon ihan onneton näissä teeasioissa, mutta kyllä munkin suu erotti hyvän teen :) Eilen tuli kutsuilla juotua ainakin neljä kupillista erimakuisia teejuomia ja onhan noi Fabel Teet ihan sairaan hyviä! Sun pitää testata! :)

   Poista
 3. Näyttää houkuttelevalta tuo musta tee. En ole koskaan juonut mustaa teetä. Kahviin olen niin tottunut, että tee on jäänyt vähemmälle.

  VastaaPoista
 4. Voi ihan tuntea tuon teen tuoksun, nam!

  Paranemista!

  VastaaPoista
 5. Kauniit kuvat. En kyllä olisi tajunnut että kyseessä on tee jos en olisi lukenut kommenteista, itse kun en teet lainkaan juo..

  VastaaPoista
 6. Ihanna, että selvensit kyseessä olevan teen. Ja nuo kuivatut kukat mausteena seassa, hienoja kuvia. Ja juo sitä teetä, että tervehdyt. Tai viini lämpimänä glöginä.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 7. Houkuttelavan näköistä teetä ja raikkaat sitruunaviipaleet.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3