sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Vitamiinit viikkoon

Mun aamu alkaa arkisin isolla vesilasillisella ja kasalla vitamiineja ja ravintolisiä.

Joka aamu otan pari E-EPAa ja D-vitamiinin. Näistä luistan harvemmin. Satunnaisesti napsin maitohappobakteereja, Carnosinia ja monivitamiinia. Lisäksi laitan vähintään hierontatyöpäivien iltana magnesiumöljyä iholle.

Lapset saavat Möllerin lasten tabletin, Foreverin lasten monivitamiinin, D-vitamiinin ja maitohappobakteerin. Nämä kaikki pureskeltavina versioina.

Ostin juuri kutsuilta Foreverin multivitamiinia ja mm. ohranorasta ja muuta vihreää sisältäviä Fields of greens -tabletteja. Näiden uusien ostosten myötä aamun tablettisirkuksesta tuli taas melkoinen kun napsittavana on 9 tablettia. Huh! Mahtaakohan tähän määrään riittää enään yksi vesilasillinen? :D Etten alkaisi näistä todelliseen tarpeeseen tulevista pillereistä lintsaamaan, jaoin päiväannokset tänään jo valmiiksi pikku laseihin tulevaa viikkoa varten.

Sunnuntaina on kivasti aikaa just tällaiseen pikku näpertelyyn, johon arkena ei veny millään.

Tervetuloa maanantai, mä oon varautunu!

Minkälainen pillerisirkus sun aamuun kuuluu? Onko sulla kokemuksia näistä Foreverin tuotteista? Tykkäätkö?


[Share to Pinterest]

3 kommenttia:

 1. Onneksi omaan pillerisirkukseeni ei kuulu kuin 2 kalkkitablettia. Ja joskus, jos muistan, hulautan me alas 1llä monivitamiiniporetablettilasillisella.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sä pääset sitten verrattaen vähällä Kristiina ;)

   Poista
 2. Onneksi pysyn terveenä ihan monipuolisella ruokavaliolla, eikä tarvitse napsia tuollaista määrää kalliita lisäravinteita. Ainoa mitä purkista syön, on D-vitamiini. Flunssaa en ole sairastanut moneen vuoteen, mahataudista puhumattakaan.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3