perjantai 20. maaliskuuta 2015

Kotoilua

Me ollaan kotiuduttu ihanalta minilomalta Vuokatista! Ajattelin kirjoitella ihan erillisen postauksen ajan kanssa tuosta meidän edullisesta ja kivasta tutustumislomasta Katinkultaan. Mutta nyt vähän kuulumisia eiliseltä ja tältä päivältä.

Se, että lomareissu kestää vain puolikkaan viikon, ei ole lainkaan hullumpi juttu. Nyt ollaan saatu tehdä kotona kaikkea sitä, mikä muuten on tahtonut jäädä tekemättä. Eilen mä kävin oikein ajatuksella isossa kaupassa ja siivosin keittiön kaappeja. Herra Salo puunasi laina-auton ja suksiboxin ja värkkäili autotallissa Kuplan kimpussa. Illalla käytiin kuvailemassa mun työpaikalla henkilökuntaa nettisivuja varten ja ehdinpä vielä iltakävelyllekin ystävän kanssa.

Tänään on ollu aamupäivällä muskaria, ruuanlaittoa ja tietysti sitä auringonpimennystä. Iltapäivällä Iina pääsi dagiksesta katsomaan teatteriesitystä ja mä kävin samalla vanhempainvartissa kuuntelemassa Iinan eskarikuulumisia. Nopeat iltapäiväkaffit kotona ja sitten Aavan dagikseen vanhempainvarttiin. Ihanaa kun sai nuo hoidettua oikein ajan kanssa!

Lapset on pyöräilleet ja ulkoilleet vähän joka välissä. Äsken laitettiin päässiäisruohotkin jo kasvamaan. Ollaankohan koskaan oltu näin hyvissä ajoin matkassa? Useimmiten on tainnu jäädä viime tippaan ja ollaan käytetty vähän kyseenalaisiakin kikkoja, kuten mikrouunia, ruohon kasvun nopeuttamiseksi :D

Nyt mä meinaan tehdä herkullisen tacosalaatin ja taidan rimpauttaa ja kysäistä, jos mun vanhemmat ehtis meidän kanssa sitä syömään. Jaettu ilo on moninkertainen. Vai miten se meni ;)

Hauskaa viikonloppua!

Huomenna sitten kirpparitavaroiden kimppuun ja hinnoitteluhommiin...Mökilläkin olis kiva käydä hakemassa risuja.


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit teillähän on ollut vaikka mitä kivaa. Minkälaista Taco salaattia teit. Ohjetta kehiin. .

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salaatin pohjaan ihan perus vihreää (meillä oli nyt jäävuorisalaattia ja viinisuolaheinää), kurkkua, paprikaa, sipulia, avocadoa ja tomaattia. Päälle paistettiin paketillinen (luomu)naudan jauhelihaa joka maustettiin valmiilla tacomausteella. Koristeeksi maissilastuja ja kyytipojaksi oli vielä voissa paistetut maissintähkät. Nam! Ja vähäsen teitysti punaviiniä ;)

      Poista

Kiitos kommentista! <3