perjantai 13. maaliskuuta 2015

Lasten suusta

Meidän eskarilainen on käyttäytynyt vähän poikkeuksellisesti viimeaikoina. Sitä ärsyttää, itkettää ja ahdistaa enemmän kuin ennen. Taitaa olla jokin ikävaihe, koululaiseksi kasvamista tai jotain...Mutta toki me vanhemmat vähän murehditaan.

Koska kotona mikään ei ole isommin muuttunut, herää epäilys, onko dagiksessa jotain epämieluisaa. Kiusataanko Iinaa, koska hän on suomenkielinen? Eikö hän sovi joukkoon?

Kyselin tässä kautta rantain taas asiaa:

" Ootko Iina kyllä ihan onnellinen? Jos saisit muuttaa jotain niin, mitä? Mitä sä niin ku toivot?"

No neiti paukautti vastauksensa:

" Mä toivon meille vauvaa ja kesää."

Aha. Sanoin, että vauvaa ei tule, koska ne on niin työläitä ja me halutaan nyt vaan nauttia näistä jo olemassa olevista pienistä ihanista neideistä. Mutta hei kiva, että dagiksessa on kaikki hyvin.

Iina alkoi levittää rasvaa rintakehäänsä ja selitti, kuinka tissit kasvaa isoksi kun laittaa rasvaa. Ja kun hänen tissit on isot, niin sitten hän voi saada oman vauvan. Kerta me vanhemmat ollaan niin vauvavastaisia. Ou nou! En ehkä kestä :D

Höpönassut <3


No entäs tää toinen pikkuinen. Hän levittelee rasvaa napaansa, että se kasvais. Toiveissa on kuulemma yhtä iso napa kun äitillä. No huh huh! Toivoispa jotain muuta...

Aavaa kun pitelin tässä sylissä ja kerroin kuinka häntä rakastan ja sitten Aavan isäkin kertoi tyttöä rakastavansa ja Iina oli jo aamulla kertonut Aavan olevan hänen kaikista rakkain pikkusisko (en tiedä ketä ne muut pikkusiskot on) ja Elle-kissakin katseli Aavaa rakastuneena, sanoin:

"Sinä se olet onnekas tyttö kun oot saanut syntyä perheeseen, jossa on sulle näin paljon rakkautta"

Aava tähän:

"Joo, ja sitten on hyvä kun saa puhua ruotsia..."

Niin. Kotona on paljon rakkautta ja dagiksessa on paljon ruotsia :D Aavalla alkaa ilmeisesti väistymään ruotsinkielenvastaistuus. Puoli vuotta sitten hän ilmoitti pontevasti: "En puhu ruotsia!" Nyt oli tullut tällä viikolla ensimmäinen kokonainen lause ruotsiksi dagiksessa. Siitä se lähtee.

Tänään meillä on siis suihkutettu tyttöjä ja kylvetetty niitä sen jälkeen rasvassa ja rakkaudessa ;) Sais kyllä jo se Iinan toivoma kesä tulla, niin pysyis lasten ihotkin paremmassa kunnossa.


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3