sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Kaunotar ja hirviö

Meidän tytöt on nyt kevään ajan käyneet Vaasan luistinkerhon luistelukoulussa, kun ihana moffa lupas tyttöjä sinne joka maanantai-ilta kuskata. Mä oon aina siinä vaiheessa vielä töissä kun harjoitukset alkaa ja Herra Salolla on aina maanantai-iltaisin VPKn harjoitukset. Tytöt on olleet onnellisia päästessään luistelemaan. Ulkona kun luistelutalvi taas oli heikonlainen. 


Luistelukoulu on ollut siinä mielessä näppärä valinta harrastukseksi, että samaan ryhmään on saanut molemmat muksut. Jäällä on sitten kuulemma jaettu luistelijat taitojensa mukaisesti eri pienryhmiin. Vanhemmille - tai meidän tapauksessa isovanhemmille - on helppoa, kun on vain yksi aika ja paikka. 

Kausi huipentui kevätnäytökseen, jota on esitetty eilen ja tänään ja vielä huomennakin. Tänä vuonna esityksenä oli satu Kaunotar ja hirviö. Meidän tytöt osallistui eiliseen näytökseen ja me oltiin tietysti katsomossa meidän tyttösiä katsomassa. Luistelukoululaiset esittivät muurahaisia. Aika hellusta! Näytös oli kokonaisuudessaan hieno ja onnistunut. Mitä nyt väliaika oli typerän pitkä. Mutta kaikki luistelijat esiintyivät hienosti! Ja sehän on se pääasia :)

Jännityksellä nyt jäädään odottamaan, onko tytöillä ensi syksynä intoa jatkaa luisteluharrastusta. Ja toisaalta, onko meillä mahdollisuutta sitä heille tarjota. Aava sopii hyvin ensi vuonnakin luistelukouluun, mutta Iina tarvis jo sitten enemmän haastetta. Jos harjoituksia on kovin paljon ja eri aikaan, joudutaan sanomaan nou nou...No, sitä murehditaan sitten syksyllä.[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Mukavaa, että joku muukin näki esityksen. Olin itse lauantaina katsomassa. Kuvasi vain ovat omiani parempia ilmeisesti kiitos tehokkaamman objektiivin, koska näyt istuneen suunnilleen samalla korkeudella kuin minä. No, siihen asiaan on tulossa parannus. Ja ne pikkumuurahaiset olivat todella ihania, saivat ainakin lauantaina omat erillisaploodit esiintyessään ja poistuessaan. Hienoa työtä tytöiltäsi+muilta.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3