sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Nainen hunningollaHerra Salo on ollut pitkän viikonlopun kavereidensa kanssa Rukalla ja mä oon ollut aivan hunningolla.

Minä ja lapset ollaan oltu kun Ellun kanat! Viikonlopun siivot on edelleen tekemättä. Ollaan syöty mitä sattuu ja missä sattuu. Ollaan oltu leikkipuistossa liian myöhään. Ollaan valvottu niin kauan kun on ollut kivaa. Ollaan maattu aamulla sängyssä ja luettu kirjoja. Ollaan syöty iltapalaksi sipsiä.

Lapset ovat saaneet valita omat vaatteensa ja perjantaina munkin vaatteet (Instagramissa ehkä näitkin jo kuvan mun asusta). Aika villiä oli lähteä matkaan mekossa ja punaisissa sukkahousuissa, kun oma tyyli on enemmänkin väljää, mustaa ja käytännöllistä. Mutta kerran näinkin! Ja ihan kauniin asun Iina mulle loihti <3 Aavaa ei äitinsä stailaamiset voinu vähempää kiinnostaa :D

Kovasti paljon ollaan oltu sylikkäin. Luin jostain, että lapsen aivot tarvitsevat syliä. Että, aivot saavat lepoa kun lapsi saa olla aikuisen sylissä. Pitää taatusti paikkansa! Ja luulen, että sama toimii myös toiseenkin suuntaan. On se vaan ihanaa saada pitää lasta sylissä!

Iina on jo sen ikäinen, ettei kovin usein syliin halua. Toisaalta hän on myös jo sen painoinenkin, ettei häntä mielellään kanna. Sen kerran kun neiti pyytää päästä syliin, tuleekin nopeasti etsittyä istumapaikka, että sylittely onnistuu. Kuusivuotiaan mieli tuntuu olevan erityisen herkkä. 

Aava on onneksi vielä pikkuinen ja hän pääsee sujuvasti syliin vaikka liikkeessä. Kyllähän tuollaista 15-kiloista hetken jopa kantaa. Sohvalla tai pöydän ääressä neiti ei paljon pyytele vaan ottaa aika hanakasti paikkansa aikuisen sylistä. Siinä saattaa saada sisko tai kissa kylmää kyytiä.

Kiva akkujen lataus viikonloppu on ollut! Toivottavasti siipallani myös. Välillä sitä todella kaipaa hyppyä pois rutiineista ja aikatauluista.

Hmmm...Onkohan mun muuten niin sutjakka vartalo saanu kovasti kiloja viikonlopun herkutteluista. Aava kysyi lauantai-iltana, että haluanko sipsiä. Vastasin, etten välitä kun maha on vielä ihan täynnä kebabia. Aava siihen, että niin siksi sun maha on tollanen pullea. Annoin hänelle tilaisuuden korjata sanomistaan ja sanoin, ettei kai se mun maha niin kovin pullea ole. Aava otti vähän etäisyyttä sylistä ja arvioi tarkasti. Ja totesi rauhallisesti, että kyllä se vaan on tosi pullea. No, ei kait siinä sitte!

Herkuista puheen ollen, on tässä viikonlopun aikana jotain saatu aikaankin. Nimittäin melkein sangollinen simaa on nyt pullotettuna ja tänään olen leiponut donitseja ensin valmiin reseptin mukaan ja sen jälkeen uudestaan omaan makuun tuunatulla reseptillä. Nämäkin tosin kaipaavat vielä vähän viilaamista...[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Onneksi olkoon. Viikonloppusi on joka tytön unelma. Lapset mukaanlukien. Ukko vaan useammin omille teilleen. Viis pienestä pullukkamasusta.

    T. Täysin arkista

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3