maanantai 20. huhtikuuta 2015

Vihreää




Nyt taitaa vihdoin olla kevät!

Viikonloppuna meitä hellittiin niin sopivilla keleillä, että me paatuneet vihertumpelot ryhdyttiin puutarhahommiin. Laitettiin viime syksynä valmistuneeseen istutusaltaaseen timanttituijia suojaamaan terassia katseilta. Nurmikko ja puut sai kanankakkaa ja rajalla vaihdettiin kolme kuollutta kartiotuijaa uusiin. Pari orvokkiakin piti tietty istuttaa. Koska nyt on kevät. Tittidii!

Mä oon nyt ihan höpsähtänyt vihreään. Menin ja äänestinkin Vihreitä. Oikein loikkasin! Yleensä mun ehdokas on ollut nuori kokoomuslainen nainen. Yrittäjäperheen lapsena ja (sivutoimisen)yrittäjän vaimona on Kokoomuksen ajatukset tuntuneet järkeviltä. Paitsi niiden ydinvoimamyönteisyys. Hyi hyi. Siksi kai valitsin nyt toisin. Tai kevään vuoksi tai siksi, että Vihreillä oli nuori pätevänoloinen naisehdokas, jolla on kiva hymy. 

Harmillista, että meidän vaalipiiristä ei läpi mennyt yhtään Vihreää. Ei nyt muutenkaan tullut ihan meikäläisen lempparitulosta vaaleissa. Mutta näillä hei mennään. En jaksa alkaa suremaan. Onhan Suomi pärjännyt historiansa saatossa jos jonkinlaisen hallituksen luotsaamana - joskus paremmin, joskus huonommin.

Eniten mä murehdin, kuinka meidän pihan vihreät tulee pärjäämään :D





[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

 1. Heh, aivan samoin kävi mun äänestyksen tällä kertaa :) Mies on yrittäjä, mutta nyt loikkasin!

  Kauniita pihakuvia, kevätkevät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me loikkarit! ;)

   Meidän piha ei kyllä oikeasti ole mikään kaunotar, vaan vähän turhankin minimalistinen. Lisää kaipaisin näkösuojaa ja yksityisyyttä :)

   Poista

Kiitos kommentista! <3