torstai 14. toukokuuta 2015

Blogikirppis lauantaina, tervetuloa!
Lisääntynyt valo on saanut siivousvälineet liikkeelle. Aurinko paljastaa armottomasti pölyn ja lian, mutta antaa onneksi myös siivoojalle energiaa. Tässä viimeaikoina onkin pinnat saaneet maistaa rättiä. Viime viikonloppuna oli siivooja sen verran toimelias, että paitsi vaakapinnat, myös pystypintoja tuli pyyhittyä. Keittiön alakaappien ovia, seiniä, väliovia, ikkunan- ja ovenkarmeja. Valkoiset nahkasohvat ja ikkunatkin kaipaisivat puunausta, mutta niin reippaaksi en ole vielä tekeytynyt.

Mulla on sellainen pitkäaikainen kirppariprojekti meneillään. Meidän lähikirpparilla, Fyndiksessä, on ollut pöytä vuokralla jo pidemmän aikaa. Sinne vien aina silloin tällöin täydennystä. Ärsyttävästi kerään tavaroita isoksi keoksi kotona. Kerran kuukaudessa tai jopa parissa käyn sitten täydentämässä pöytää. Mihinkään suuriin voittoihin ei tällaisella verkkaisella tahdilla pääse, mutta kyllä mä silti sieltä aina jonkin roposen saan. Hyvä kierrätys!

Kirpparihommat saa nyt kunnon buustin, kun lauantaina pääsen kirppistelemään myös Kuntsille. Kirpparitavarakasa on tänään lajiteltu ja hinnoiteltu. Osan vein Fyndikseen ja omasta mielestäni herkullisimmat tavarat tuon ylihuomenna Pop up -blogikirppikselle Kuntsin modernin taiteen museoon.

Mun myyntipöydälle tulee pääasiassa lastenvaatetta. Merkkeinä mm. me&i, Marimekko, Metsola ja Polarn o. Pyret. Naisten asusteita, muutamat lasten lakanat ja koriste-esineitä. 

Myyntiin pätkäytän myös käyttämättömiä, kaapissa säilömiäni, me&i -tuotteita, jotka ovat vielä myyntipakkauksissaan. 

Lauantaina siis nähdään!
Pop up -kirpparia pyöritetään kello 11-15. Ja meidän bloggareiden lisäksi paikalla on mm. Sweet Vaasa ;) Varaathan käteistä mukaan! Tapahtuma löytyy myös Facebookista (klik).[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3