sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Rötväystä ja kirppistelyä
Nyt on ollut astetta rennompi viikonloppu!

Eilen aamupäivä meni Kuntsilla BlogiVaasan Pop up -kirppiksellä. Tapahtuma oli tosi onnistunut! Tila oli huippuhyvä, ihmisiä oli hurjan paljon (kiitos siitä sinulle kävijä!) ja sokerina pohjalla: Teemu Mäen näyttely oli upea. Ehdin katsoa näyttelyn läpi, kun olin laittanut kirppiskimpsuni kasaan. Taas tuli pohdittua, miksi ihmeessä näissä taidenäyttelyissä tulee käytyä niin harvoin, vaikka useimmiten nautin niistä paljon. Kuntsin modernin taiteen museo tosin puhuttelee mua ihan itsessään. On se vaan kaunis paikka.

Kirppistelyiden jälkeen oli yllättäen vielä kovasti virtaa ja illan vietin lasten ja ystäväni sekä hänen lapsien kanssa Rossossa herkutellen. Herra Salo kun lähti heidän sählyporukan saunailtaan. Oli kyllä piristävää saada vaihtaa pitkästä aikaa kuulumisia ystävän kanssa. Lapsethan tietysti juoksi ja melskasi minkä ehtivät, joten ihan leppoisammasta päästä nämä treffit ei olleet. Silti meillä kaikilla oli ihan mukavaa ja kotiin lähdettiin vatsat täynnä pizzaa.

Koska viime yönä tuli nukuttua vähän huonosti - toisella saunaillan vuoksi ja toisella lasten heräilyjen vuoksi, oli meillä tänään toooosi leippoinen aamu. Koko päivä on oikeastaan mennyt makoillessa yhdessä ja erikseen. Iina itki yöllä kurkkukipua ja tänään hän sai olla kotosalla ja ottaa iisisti, vaikka aamulla olikin pirteä, eikä kurkkukipu enään vaivannut.

Mä olen sen verran saanut aikaan, että kävin kaupassa ja hakemassa kebabbia. Niin ja kirppishommatkin on sen verran saanut tänään jatkoa, että yhden facbook-kirpparilta bongatun sadeasun noudin Iinalle ja vastaavasti meiltä noudettiin muutama eilen myymättä jäänyt juttu. Parasta tää kierrätys!

Meillä alkaa muuten 10-vuotishääpäivämatkakin lähestymään. Kolme päivää töitä ja sitten kohti Kolia. Ollaan jo ihan innoissamme. Otettiin rinkatkin olkkarin lattialle ja aloiteltiin pakkaamisia.

Love is in the air ♥

[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3