maanantai 29. kesäkuuta 2015

9-vuotias Elle ja kesäsuunnitelmia

Meidän rakas Elle-kissa täytti tänään 9 vuotta. Onnea onnea onnea! Syntymäpäivän kunniaksi aamulla laulettiin ja illalla keitettiin synttärikaffit. Saatiin sopivasti juhlan tuntua, kun kutsuttiin naapuritkin ja tyttöjen kaveri meille jätskille. Elle sai myös jäätelöä ja kermavaahtoa.

Yllä oleva kuva on viime kesältä meidän mökiltä. Toivoin, että Herra Salo olisi ottanut sarjan synttärikuvia sankarista, mutta tänään oli ollut meidän lomalaisilla niin paljon muuta puuhaa päivällä, että oli valokuvat jääneet ottamatta. No, mainiostihan tämä ihana vuoden vanha kesäkuva tähän käy! Elle on edelleen samannäköinenkin ja tuossa se makoilee nyt kotisohvalla samassa asennossa :D

Nyt on muuten alkanut mullakin ajatus harhailemaan tulevaan kesälomaan. Aamulla tuntui oikeasti vähän tahmeelta lähteä töihin, kun muu perhe teki lähtöä mökille ja ulkona paistoi lämpimästi aurinko. Mulla on vielä puolitoista viikkoa töitä ja sitten mä pääsen kans kesälaitumelle.

Eilen illalla pohdittiin, mitä yhteisellä lomalla tehtäis.

Mä haluaisin:

  • Tampereelle Särkänniemeen ja Ikeaan
  • Helsinkiin Korkeasaareen ja Kiasmaan 
  • Risteilemään Viking Linen Gracelle ja ehkä pariksi yöksi Maarianhaminaan
  • Wasa Linen kyydissä päiväksi Uumajaan
  • Tuuriin Miljoonativoliin
  • Power Parkiin
  • Jyväskylään pitkästä aikaa
  • omalle mökille Sundomiin
Meillä on yhteistä lomaa suunnilleen sen pari viikkoa. Ei millään ehditä kaikkea. Me ehdittäis kivasti Helsinkiin Tampereen kautta, pikainen risteily Turusta Tukholmaan ilman Ahvenanmaata ja loppuaika omalla mökillä. Mutta. Liian kallista. Risteily saa nyt sitten siis jäädä. Tampereelle mennään kun bongattiin hyvä hotellitarjous Scandicilta. Siitä sit ehkä Helsinkiin. Niin ja joku päivä ajellaan ehdottomasti Tuuriin! Miljoonativoli oli ainakin viime vuonna kiva - ja ilmainen.

Syksymmällä sitten mietitään noita muita juttuja. Tai ens kesänä :) 

Mitä kesäsuunnitelmia teillä on?[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3