sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus lähiössä

Päätettiin viettää juhannus kotona. Sääennusteet ei olleet kovin kannustavia ja meillä mökkikausi ei ole tälle kesää vielä käynnistynyt. Kotipihassa on ollut puuhaa, on ollut kylmää säätä ja Herra Salo on viettänyt paljon aikaa autotallissa. Mökillä kaikki on siis kutakuinkin talven jäljiltä ja mökki olisi tarvinnut vähintään siivousoperaation ennen juhannusta. Siihen ei oikein tuntunut olevan aikaa eikä intoa.

Ensin pyöriteltiin ajatusta Kauhavasta ja Lentäjien juhannuksesta. Mutta sitten saatiinkin mun rakas lapsuudenystävä meille Keski-Suomesta perheineen kyläilemään. Ihanaa!

Ollaan nautittu suvesta ja yöttömästä yöstä leppoisissa tunnelmissa. Tai siis niin leppoisissa, kun se vaan on mahdollista kahden 6-vuotiaan, pian 4-vuotiaan ja just 2-vuotiaan kanssa :D Vitsi vitsi! Kaikki sujui loistavasti. Noiden mukuloiden kanssa pääsee oikeesti jo melko helpolla. Toki mentiin lasten tahtiin ja heidän ehdoilla, mutta oli meillä rentoa aikuistenkin aikaa.Tytöt oli tehneet meille tanssiesityksen trampalle :)Me syötiin hyvin (ja paljon!), juotiin juhannusjuomia, saunottiin, nautittiin pihassa leikeistä ja auringosta, laitettiin porekylpy, käytiin Wasalandiassa, puhallettiin saippuakuplia, pompittiin trampoliinilla ja valvottiin myöhään. Kaikkea kivaa!

Meillä täällä lähiössä oli hiljaista ja hetket pihassa ja terassilla tuntui ihanilta. Ei ollut merimaisemia, mutta vastaavasti olo ja elo isolla porukalla oli helppoa ja rentoa, kun likaiset astiat saatiin laittaa tiskikoneeseen syönnin jälkeen ja saunakin lämpeni ilman jatkuvaa valvontaa. Lopulta sääkin oli oikein mukava! Aurinko jaksoi paistaa siihen malliin, että välillä oli aivan kuuma. Ja nyt tietysti iho vähän aristaa...Päiväunet riippukeinussa tais olla vähän liikaa :D

Mun olo on onnekas. Mikä ihana juhannus!

...vain palju puuttui ;)[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3