keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Kesän kauneutta ja arvonnan voittaja
Heippa hei!


Täällä sitä ollaan muina lomalaisina. Viime viikolla tehtiin reissu Tampereen kautta Helsinkiin ja päästiin vähän muihin maisemiin. Nyt ollaan oltu tässä kotosalla ja siivottu kaappeja ja tehty terassille hieno katos ja nukuttu pitkään ja nautittu auringonpaisteesta. Kyllä! Meidän etelärinnepiha on tarjonnut aivan riittävästi lämpöä. Meikäläisellä oli edellisiltana ihan iho kipeänä, kun aurinko oli niin ottanut salakavalasti. Lapset nauttivat myös kesästä ja lomasta. Onneksi tytöillä on melkein joka päivä ollut leikkikavereita tässä kotikulmilla. 

Koti on nyt tullut taas tosi mieluisaksi. Itse talo on toimiva ja kaunis. Ympäristö on paras mahdollinen: leikkipuisto takapihalla, talo päättyvän tien varressa ja ympärillä mahtavat naapurit. Tuo valkoisten kukkien hurmaava kimppu on muuten meidän naapurilta ja ruusunoksa mun äidin puutarhasta. Meidän omakin piha alkaa pikkuhiljaa muuttua puutarhaksi - toivottavasti :D Parit pionit on istutettu suurin odotuksin. Eilen meillä kävi taitava Hannah Hoijar antamassa ammattilaisena neuvoja pihan laittamisen suhteen. Puolentoistatunnin konsultaation aikana saatiin paljon hyviä ideoita siitä, kuinka saadaan pihasta kaunis ja helppohoitoinen. Tulossa on ainakin altaita muurikivestä, lisää havukasveja, valaistusta ja koristesoraa. 

Ollaan nyt päätetty priorisoida kotiin ja jättää mökkeilyt. Meidän aika ja rahat ei kerta kaikkiaan riitä kahteen paikkaan. Mielummin nautitaan yhdestä kunnolla kuin kahdesta puolittain. 

Tänään on ollut vähän viileämpi päivä täällä Pohjanmaalla. Oiva sää pyykinpesuun ja kaappien siivoiluun. Nyt pitäis vääntäytyä kauppaankin kun aamulla ei saatu puuroja keiteltyä kaurahiutaleiden ollessa finaalissa. Jos vaikka ostais lasagnevärkit samalla! Pilvisenä ja viileänä päivänä voi surutta tehdä uuniruokia. Tuleepahan vaan kodikkaasti lämpöä tupaan :)

Niin ja hei, kirjat on arvottu. Tällä kertaa random.org antoi numeron 6. Onnea Pia Vuoto, toimitan kirjat pikimmiten, niin pääset nauttimaan hauskasta hämäläishuumorista!

[Share to Pinterest]

3 kommenttia:

  1. Onnea voittajalle! Ihanan raikkaita kuvia. <3

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Janica! ☺ en muista voittaneen mitään ennemmin.

    VastaaPoista
  3. Voi kiitos Janica! ☺ en muista voittaneen mitään ennemmin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3