keskiviikko 19. elokuuta 2015

ElokuuHip hop vaan ja silleen.

Meillä opetellaan uudenlaiseen arkeen. Lapsilla on paljon uutta koulunalkamisen ja uuden dagiksen myötä. Mulla on sentään sama työ, mutta uudet työajat. Luovuin viimeisestäkin arkivapaasta ja teen töitä nyt viitenä päivänä viikossa. Viikkotyötuntimäärä on kuitenkin ennallaan, eli teen nyt lyhyempiä työpäiviä ja lähden kotiin aina neljältä. Järjestely tuntuu toimivalta, ollakin, että nyt pitää saada karavaani kulkemaan (ajoissa!) viitenä aamuna viikossa. Ihan liikaa sanon minä! :D Voisko saada kansalaisaloitteen paitsi koulujen kesäloman siirtämiseksi kohti syksyä, myös kouluviikkojen lyhentämiseksi? Eikö se neljä päivää olis ihan tarpeeksi? Toinen hyvä vaihtoehto olis saada lapset toimimaan tehokkaammin aamuisella. Varsinkin Aavan kanssa on välillä "vähän" hankalaa haastavaa. On päiviä, kun mä oon ihan loppu jo siinä vaiheessa kun pääsen töihin. No, toivottavasti aika tekee tehtävänsä ja homma helpottuu kunhan lapset kasvaa...Kunnes tulee teini-ikä ja pilaa kaiken!

Muuten meidän arki on ollut aika vähäeleistä. Ollaan pyritty tekemään vain pakolliset ja antamaan lapsille aikaa rentoon olemiseen. Kaikenlainen säntäily ja suorittaminen on nyt siis minimissä. Joku flunssapöpökin on meitä semisti kiusannut ja kaiken tämän yhteissummana ollaan koko porukka vaadittu hyviä ja pitkiä yöunia.

Arki tuntuu rullaavan kivasti. Lapset ovat hyvällä tuulella ja nauravaisia. Iina tykkää hulluna koulunkäynnistä ja kotitehtävistäkin. Aavakin on onnessaan uudesta "isojen dagiksesta". Aurinko paistaa ja nostaa elohopean lähelle hellerajaa.

Tänään alkoi tyttöjen tanssiharrastus Tanssikoulu Kipinässä. Iina valitsi Hip hopin lajikseen ja Aava pääsi lastentanssiin. Kummatkin oli aivan innoissaan! Aava pääsi hömpöttelemään dagis-ystävänsä kanssa ja Iinan Hip hopissa oli kavereita oikein enemmänkin. Kivaa! Tanssi vei  niin mukanaan, että kotonakin piti vielä tehdä tanssiesityksiä ♥

Just tässä hetkessä siis kaikki on melko mallillaan. Tulevat viikot ja kuukaudet on silti vähän aiheuttanu ahdistusta, kun kaikenlaista menoa ja reissua on sekä mulla, että Herra Salolla, mutta meillä ei oo ollu kalenteria, mihin menoja merkata. Voitte uskoa, että ahistaa. Aivan on sydäntä kylmännyt, että missäköhän kaikkialla pitää yrittää olla samaan aikaan. Tilanteeseen jouduttiin, kun meidän perhekalenteri loppui heinäkuuhun ja huippu Strormossenin kalenteri on joutunut aikoja sitten onnettomuuden kohteeksi. Eilen Herra Salo oli ottanut asiaksi ja printannut meille kalenterisivuja vuoden loppuun asti. Aika tyylikkäitäkin vielä. Nyt päästään laittamaan menot kalenteriin ja loppuu turhat ahdistukset. Ja pian saadaankin ensi vuodelle taas Stormossenilta uusi kiva kalenteri :)

Nautitaan syksystä ja ihanan lämpöisistä päivistä ♥
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3