tiistai 4. elokuuta 2015

Hitokseen hyvä päivä
Vitsi kun oli pitkästä aikaa ihana päivä! Aamusta iltaan kaikkea kivaa puuhaa.

Aamupäivällä saatiin Sannis tyttöjensä kanssa meidän iloksi. Oli kiva saada kaffitella herkkujen ääressä hyvässä seurassa. Ja lapset tietysti nautti toisistaan ja leikkivät niin kivasti. Aika meni taas ihan liian nopeasti!

Lounaan jälkeen hypättiin polkupyörien päälle ja fillaroitiin ystäväni Katjan luokse nuuskuttelemaan vastasyntynyttä tyttövauvaa (Instassa vauvasta pari kuvaa;)). Tai on pikkuinen jo parinviikon ikäinen, mutta vitsi kun kun ihminen voikin olla pieni - ja suloinen ♥ Pieni peikkovauva muistuttaa kovasti isosiskoaan, joka on ollut meidän Iina ystävä heidän vauva-ajoistaan asti. Hyvinvoiva äiti ehdotti, että tehdään pieni kävelylenkki läheiselle jätskikiskalle, ja niin me käytiin porukalla syömässä jätti-isot jätskipallot. Oliskohan tuossa Sepänkylän Smiths Burgersilla Vaasan seudun isoimmat jätskipallot? Hintaakin on vain 2,5€ per pallo. Ei paha!

Iltapäivällä syötiin kotona eilistä ruokaa (ihan kuin lounaallakin) ja sen päälle minä ja Aava lötköteltiin sängyssä ja lueskeltiin hurmaavaa Maikki Harjanteen Minttu-kirjaa. Päästiin tänään siihen kohtaan, missä puhutaan ruuasta ja pissasta ja kakasta ja pyllystä ja pimpistä ja pippelistä. Ja se on mielenkiintoista jos jokin! Ainakin 4-vuotiaan mielestä :D

Illalla mä vielä leikkasin nurmikon muun perheen puuhaillessa omia juttujaan. Nurmikon leikkaaminen on aina melkoinen homma ja jotenkin vähän ärsyttävääkin. Ainakin ne viimeiset hankalat alueet. Toisaalta taas jollain tavalla tykkäänkin tuosta puuhasta. Rinnepiha antaa sen verran fyysistä vastusta, että tunnin-parin urakoinnin jälkeen on oikeasti hiki pinnassa ja jaloissa tuntee tehneensä. Ei tarvi siis lähteä lenkille kävelemään turhanpäiten, vaan saa jotain järkevää aikaiseksi samalla kun liikkuu. Ja onhan se vastaleikattu nurmikko niin nätti, että sekin palkitsee ja saa homman mukavaksi.

Kaikenkaikkiaan siis ihan huippu päivä aamusta iltaan saakka. Ei typerää kaupassakäyntiä, ei siivoamista, ei pyykinpesua...

Hitokseen hyvän päivän kruunasi ihana auringonpaiste. Näitä lisää!

Kiitos Sannis kauniista kukista ♥


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

Kiitos kommentista! <3