sunnuntai 9. elokuuta 2015

Kooste kesälomasta
Kaikki loppuu aikanaan. Huomenna mä palaan töihin ja Aava saa mennä puoleksi päiväksi harjoittelemaan dagikseen. Herra Salohan on jo ollut parisen viikkoa töissä. Vain Iinalla on vielä muutama päivä kesälomaa, kunnes saa aloittaa koulun torstaina. 


Meidän kesäloma oli oikein onnistunut. Ei kylvetty helteissä eikä rahoissa, mutta puuhattiin silti kaikkea pientä kivaa. Loman aikana oltiin yksi yö Tampereella ja käytiin tietysti Särkänniemessä. Siellä kivoin oli edelleen Koiramäki, mutta nyt Aava oli onneksi jo yli metrin mittainen ja päästiin vähän laitteisiinkin hurvittelemaan. Scandic Rosendahlista ostimme melko edullisen paketin, joka sisälsi paitsi yöpymisen, myös kaksi ranneketta Särkänniemeen ja vielä buffet-illallisen hotellilla touhukkaan Särkänniemi-päivän päätteeksi. Toimi!

Tampereelta ajelimme Hämeenlinnan kautta Helsiinkiin. Helsingissä yövyimme kaksi yötä mun serkun luona Kulosaaressa. Voi että meitä pidettiin hyvänä! Saatiin makoisat yöunet, taivaallista ruokaa (ja lattea!!!) sekä parasta mahdollista seuraa. Illalla saavuttuamme Helsinkiin, käytiin kiipeilemässä Korkeessa. Ekana päivänä Helsingissä me naiset käytiin vähän shoppailemassa, kolaroitiin auto (minä kolaroin, kääk), juotiin skumppaa keskustassa ja ostettiin take away -intaialaista. Miehet ja lapset olivat sillä välin Korkeasaaressa viihdyttämässä eläimiä ;) Toisena päivänä ajeltiin bussilla Lintsille ja pidettiin hauskaa koko porukalla. Se jälkeen piti sanoa haikeat heipat ja lähteä ajelemaan kohti Pohjanmaata ja kotia.

Meidän toinen lomaviikko meni pääasiassa kotona puuhaillen. Herra Salo nikkaroi pergolantapaisen katoksen meidän terassille ja suunniteltiin pihan kunnostamista oikein puutarhasuunnittelijan kanssa. Loppuviikosta tehtiin reissu Tuuriin. Käytiin taas kiipeilemässä seikkailupuistossa ja tietysti Keskisen Vesan tontilla sen verran, että piipahdettiin kyläkaupassa ja hurviteltiin Miljoonativolissa. 

Kolmas lomaviikko oli mun ja tyttöjen kun mies joutui palaamaan töihin. Pääasiassa hengailtiin kotosalla ja otettiin rennosti. Mutta kerättiin myös mustikoita ja mansikoita pakastimeen ja tehtiin mun äidin kanssa kahtena päivänä hauskat retket Raippaluotoon. Nähtiin myös kavereita ja nautittiin piknikiä Hietskussa. Tän viikon jälkeen mä olin jo aika valmis palailemaan töihin, vaan vielä oli viikko lomaa edessä.

Neljäs lomaviikko menikin tosi tosi nopeesti. Sää lämpeni ja päästiin oikein uimarannalle. Tytöthän oli aivan innoissaan lotraamassa (mun mielestä) jääkylmässä vedessä. Käytiin myös katsomassa ystäväni vastasyntynyttä vauvaa, treffattiin kavereita, taiteiltiin Taiteiden yössä - ensin perheen kesken ja loppuillasta terasseja kierrellen ystävän kanssa. Viikonloppuna tehtiin vielä mun äidin kanssa extempore retki Tampereen Ikeaan. Nyt haluaisin vielä jatkaa lomailua...

Paljon kaikenlaista siis ehdittiin tekemään. Mutta ollaan me vaan oltukin. Tytöt on nauttineet juostessaan pitkin lähiötä kavereidensa kanssa. Koko perhe ollaan vietetty monia hauskoja hetkiä naapureiden kanssa. Niin ja monta kertaan ollaan poljettu pyörillä läheiselle jäätelökioskille. Aava on vielä istunut Herra Salon pyörän takana, mutta lupas, että ens kesänä hän polkee kyllä sitten itse. Ollaan me vähän yritetty kuntoillakin pyöräillen ja kävellen. Voi kun saatais pidettyä kiinni tästä lupaavasti alkaneesta aktiivisemmasta elämästä! No, kai se on taas viimeistään se marraskuu, kun kaataa meidän sohvanpohjalle mörssäämään :D

Nyt kuulkaa on pakko mennä hammaspesulle ja kömpiä nukkumaan. Työtakki on pesty ja laitettu eteiseen odottamaan huomista. Ristiriitaiset fiilikset ollu koko päivän. Onko tää nyt kivaa vai ei?!? 

Hyvää yötä sulle sinne, kiva kun jaksoit lukea! ♥

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3