tiistai 1. syyskuuta 2015

Festareilla

Viikonloppu vierähti rakkaan kanssa Helsingissä lomaillen. Viimevuoden tapaan lähdettiin hillumaan huikeille We Love the 90's -festareille Helsingin Suvilahteen.

Voi hitto kun oli taas hauskaa! Se vapauden ja onnen tunne kun kukaan ei vaadi mitään. Tarvitsee pitää huolta vain omista hammaspesuista. Ei tarvitse laittaa ruokaa, eikä pestä pyykkiä.

Tapahtuma itsessään oli suksee. Järjestelyt pelas viimeistä piirtoa myöten. 17.000 juhlijaa sai nautiskella auringonpaisteesta, artisteista ja hyvästä fiiliksestä ilman jonotteluita ja muita ärsytyksiä. Myönnettäköön, että osa esiintyjistä tuntui olleen lavalla viimeksi tosiaan 90-luvulla ja veteli showtaan räikeästi taustanauhojen päälle, mutta tätä kompensoimassa oli muutamia tosi laadukkaita esityksiä, joissa artistit oikeasti olivat mukana 100-prosenttisesti. E-type, Natalia Imbruglia, Alexia ja Pandora oli tänä vuonna eniten mun mieleen. Pandora sai mut liikuttumaan lauluillaan ja jutuillaan jopa kyyneliin. Mieletön nainen!

Seurakin oli mitä mainiointa. Puolison kanssa tulee vietettyä kahdenkeskeistä aikaa ihan liian harvoin! Mä viihdyn loistavasti mieheni kanssa kahden. Hän on lomilla aina rento, iloinen ja hauska. Varsinainen tilannekomiikan taituri. Mä oon kikatellut viikonlopun aikana varmasti enemmän kuin koko kesän aikana yhteensä. Vaikka oli meillä hauska kesäkin! :D

Ja koska festarit oli selvästi aikataulutettu meitä vanhuksia ajatellen, alkoi bileet kumpanakin päivänä jo varhain iltapäivällä ja viimeinen artisti lopetti jo kymmenen aikaan illalla. Täydellistä! Olishan siitä voinut jatkaa Apolloon virallisille jatkoille, mutta kun ei millään viitsinyt. Ei kerta kaikkiaan. Olipa luxusta kömpiä hotellille ja heittäytyä valkoisiin lakanoihin. Kumpanakin yönä nukuttiin yli 9 tunnin unet. Eikä siinä vielä kaikki! Pippaloinnin ja nukkumisen lisäksi mä ehdin perjantaina hemmottelemaan itseäni paikallisessa hoitolassa intialaisella päähieronnalla ja kulmien värjäyksellä sillä välin kun Herra Salo oli vielä töissä kiinni. Lauantaipäivänä pyörähdettiin keskustassa aamupalan jälkeen. Tehtiin pari "pakollista" ostosta ja sitten vaan nautittiin tunnelmasta ja pysähdyttiin terassille juomaan shampanjaa. Ja käytiin fiilistelemässä Artekissa - tietysti.
Ihana rakkausviikonloppu ♥

Arki meinaa nyt vähän ahdistaa ja tänäänkin on vielä ollut ihan maanantaiolo. Voi kun sais olla aina auringonpaisteisessa Helsingissä turistina...

Ps. Instagramista voit käydä kurkkaamassa lisää meidän festarikuvia ;)
[Share to Pinterest]

1 kommentti:

  1. Me olimme viime vuonna ja oli tosi hauskaa.
    Pandora ja Alexis on olleet minun lempparit. Pandora ei viime vuonna ollut valitettavasti paikalla.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3