keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Unimunan tarpeessa


Väsyttää. Unettaa. Uuvuttaa.

Energiatasot on aika nollissa. Ja tietenkin nyt kun sitä lepoa tarvitsisi, ei siihen ole mahdollisuutta. Töiden, koulun ja dagiksen lisäksi on ollut lasten harrastuksia niin eilen kuin tänäänkin. Bonuksena hammaslääkäriä maanantaina ja neuvolaa tiistaina. Koululaisen ulkoliikuntatunnit on pitänyt muistaa huomioida vaatetusta valittaessa ja päiväkotilaisen metsäretki vaati tietysti asiaankuuluvat eväät. Koululainenkin tarvitsee muuten päivittäin pientä evästä mukaansa kouluun, heillä kun ruokailu on vasta puoli kaksitoista. Näiden koululaisen eväiden kanssa mennään kyllä sieltä, mistä aita on matalin. Kuivattuja hedelmiä, pähkinöitä ja kauraisia välipalakeksejä. Kaikkea kuivaa ja säilyvää, mitä vaan tarvittaessa reppuun tarvittaessa täydennetään.

Joka tapauksessa. Veto on ihan pois. Työpäivät vielä jotenkin kutenkin menee, mutta iltapäivällä ja alkuillasta iskee tajuton väsymys. Sellainen joka repii leukoja ja saa silmät kirvelemään. Todellista tahtoa vaati eilen istua Kuula-opistolla kuudesta puoli kahdeksaan ja odotella kun tytöt kävi harrastamassa musiikkia. Siinä opiston käytävällä pilkkiessäni aloin kaipaamaan unimunaa.

Oletteko törmänneet suomalaiskeksintöön (klik), jossa voi nukkua rauhassa esimerkiksi lentokentällä, tai muulla julkisella paikalla, pehmustetun kapselin sisällä ja vetää luukun kiinni? Nerokasta! Tässä rättiväsyneessä tilassa alkaa melkein kuola valumaan suupielestä pelkästä ajatuksesta pikku päikkäreistä unimunassa. Tahdon tahdon tahdon!

Tänään käytin hyväkseni tyttöjen tanssituntien odotusajan käymällä kävelyllä. Tanssikoulu Kipinä on sijainniltaan kiva ulkoiluja ajatellen. Vain muutaman korttelin päässä on Vaasan upeimmat rantakadut ja merelliset lenkkipolut. Reipas kävelylenkki raikkaassa syysilmassa teki toki hyvää, mutta ei se kyllä suoraan sanottuna hurjasti piristänyt. Väsyttää edelleen.

Nyt siis nukkumaan! 

Saas nähdä viliseekö unissakin unimunia :D


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3