maanantai 12. lokakuuta 2015

Lomafiiliksiä Turkin Sidestä

Hii-o-hoi!

Mä oon elänyt viikon verran melkoista some-hiljaisuutta. Oltiin perhelomalla turkin Sidessä ja niin netti- kuin muutkin yhteydet tuntui tökkivän sen verran kovasti, että puhelinta tuli pidettyä lähinnä hotellihuoneen yöpöydällä. Ja ehkä hyvä niin. Tulipahan vaan oltua ja aistittua sen hetkistä elämää - silloin kun nenä ei ollut kiinni kirjassa.

Meidän loma oli oikein onnistunut. Saatiin nauttia toisistamme, auringosta, lämmöstä, uimisesta, ruuasta ja juomasta. Voitiin unohtaa arkinen aherrus ja hullu maailma. Eleltiin viikko kuplassa, jossa suut oli hymyssä ja elämä oli kepeää. Toki lapset piti huolen siitä, että jalat pysyi tukevasti maassa ;)

Loma meni melkeinpä kokonaan oleillessa hotellimme, Pegasos Worldin, alueella, mutta tiistaina käytiin päiväretkellä huikealla merirosvoristeilyllä ja torstaina piipahdettiin Siden vanhassa kaupungissa ostoksilla. Herra Salo jaksaa aina innostua, kun tyrkyllä on t-paitoja :D Mä en tainnut ostaa itselleni reissusta mitään. Sen sijaan kävin nauttimassa hotellin spa-osastolla puolentoista tunnin hamam-käsittelyn.

Tässä meidän ihania lomamuistoja kuvina ♥

Ajattelin kirjoittaa vähän tarkemmin vielä Nazarin Pegasos World -hotellista ja muutenkin meidän reissun plussista ja miinuksista. Mutta niistä sitten joku toinen päivä! Nyt pesukonetta tyhjäämään ja sitten nukkumaan.

Ps. Kiva kun olet siellä! [Share to Pinterest]

3 kommenttia:

  1. Voi ihania kuvia! Meni vähän roska silmään tosta missä sä oot typyn kanssa nenät vastakkain <3

    VastaaPoista
  2. Aika mautonta julkaista kuva, missä jonkun lapsi on alaosattomissa.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3