maanantai 23. marraskuuta 2015

Ensilumi ja talven haalarivalinnatViikonloppuna saatiin ensilumi. Ja sitähän tuli heti reilusti! Ensin märkä lumi ärsytti, mutta nyt kun keli on kunnolla pakkasella, tuntuu lumen mukanaan tuoma valo ihanalta. Tänään ulkona olis ollu liki täydellinen talvikeli pikku pakkasineen ja auringonpaisteineen, mutta mä oon joutunut makaamaan kotona flunssan kourissa. Tyypillistä...

Tytöillä on ollu toppavaatteet ulkoillessa päällä jo useamman viikon. Iina on tosin välillä vaihtanu takas välikausivaatteisiin ja sitten taas toppaan. Tyttöjen toppavaatteiksi valikoitui tänä vuonna haalarit. Jopa Iina halusi vielä haalarin, vaikka mä yritin ensin tarjota ekaluokkalaiselle takkia ja housuja. Onneksi Wasasportista löytyi Iinalle tosi kiva Didriksonin haalari, jossa on karva hupussa ja suorat lahkeet. Ne tuovat haalariin jotenkin sellaista "isojen" meininkiä. Suorat lahkeet toimii paremmin myös laskettelurinteessä, jonne päästään tänä talvena toivottavasti ahkerasti.

Aavalle taas valikoitui vanha tuttu Molo Kidsin haalari Rainbow-kuosilla ♥ Tämä haalari ihastuttaa mua kerta toisensa jälkeen! Aavakin tuntuu haalarissaan hienosti viihtyvän.

Varpaita suojaamaan ostettiin niin ikään Wasasportista Sorelit. Iinalle viime vuonna hyväksi todettu YOOT PAC -malli ja Aavalle SNOW -talvisaappaat. Valinta oli helppo, kun meillä on kyseisestä merkistä hyvät kokemukset ja lisäksi kengät oli hyvässä tarjouksessa.

Jotain paksumpaa pipoa pitää Iinalle vielä hankkia, Aavalle taidetaan löytää omista varastoista. Niin ja kunnolliset toppahanskat tarvitaan kans. Eilen ostettiin ensi hätään Prismasta Lassiet, mutta ne ei taida kauaa lämmittää...Vielä siis tullaan pyörähtämään Wasasportissa kerran talvivaateostoksilla. Siellä on kyllä helposti tämän kylän paras valikoima kunnollisia lasten talvivaatteita!

Eiköhän näillä pysy pirpanat lämpiminä ja kuivina. Tervetuloa vaan talvi!

Iinan haalari Didriksons Migisi koko 130, Intersport Wasasport
Aavan haalari Molo Kids Polaris koko 110, Intersport Wasasport (saatu)

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3