maanantai 9. marraskuuta 2015

Ohi syyskuun, läpi repaleisen lokakuun

Marraskuu.

Ei kannata alkaa lesoilemaan, mutta ainakaan vielä mun mielen varisparvet ei raahaudu yli taivaan. Kyllä, tahti on hidastunut ja mielen on saavuttaneet harmaan sävyt, mutta vielä porskutellaan eteenpäin ilman varsinaista kaamosmasennusta. Liekö viikko lokakuun alussa Turkin auringossa vaikuttanut asiaan tai sitten se on tämä kaunis ja lämmin Suomen syksy. Tai molemmat.

Syysflunssat on meidän talouden toki löytäneet. Lapset on sairastaneet jo parit nuhat viimeisen kuukauden sisään ja nyt meillä aikuisillakin alkaa vastustuskyky rakoilemaan. Tänään olo on ollu ihan puolikuntoinen, mutta töihin ollaan silti jaksettu raahautua. Mun suunnitelmissa oli levätä ilta ihanasti viltin alla, mutta lapset juoksutti mua koko ajan milloin milläkin asialla.

Nyt lapset (ja Herra Salo!) nukkuu ja mun seurana on lämmin kupillinen vettä hunajalla, sitruunalla ja inkiväärillä höystettynä. Toivottavasti saan flunssan karkoitettua!Lapset ulkoilevat reippaasti ja innokkaina, vaikka kelit on alkaneet olla tällaisia - syksyisiä. Vaikka pimeys välillä varsinkin Aavaa pelottaa. Mulla sen sijaan on lenkkeilyt jääneet ja en meinaa saada millään itseäni ulkoilemaan. Tiedän, pitäisi, mutta ku ei vaan lähe.

Tytöt tänään keskustelivat iltapalalla:

Iina: "Sen mun luokkakaverin iskä on ollu Amerikassa. Oikeesti! Ei se siellä loukkaantunu, mutta oli jotain pahaa tapahtunu. Oli ollu joku varas vissiin. Rosvo. Tai jotain."

Aava: "Oho..."

Iina: "Suomi on kyllä paras maa! Tänne voi hyvin tulla ne afrikkalaiset, joilla on kotona pelottavaa."

Aava: "Joo! Täällä ei oo niitä sotilaita, täällä on vaan tonttuja."


Tonttuja! Mihin tai keheen mahtoi tyttö viitata lausumallaan? :D Vai liittyiskö tämä puhtaasti lähestyvän joulun tuomaan jännitykseen?

Niin ja Iinan kouluun on tullut joku kiva uus afrikkalainen tyttö joka osaa keinua kovempaa kuin Iina ♥


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3