keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Marimekkoa, esikoisen joulujuhlia ja väsymystä
Nyt alkaa tämä emäntä hyytymään. Viimeiset viikot on menty melko haipakkaa. Arjesta on tullut selviämistä. Mennään päivästä toiseen rimaa hipoen. Kyseenalaistetaan menoja. Kyllästyttää ja väsyttää. Joka illalle on jotain. Normaalia tai extraa.


Tämä viikko olkoon meidän kiireajan grande finale! 

Maanantai-iltana kävin kylässä Vaasan Marimekossa. Meille bloggaajille oli laitettu pientä purtavaa ja saimme tehdä ostoksia pienellä alennuksella. Ilta oli oikein mukava ja kotiin lähdin painavan pussin kanssa. Lähinnä päivitin vanhoja suosikkeja uusiin, mutta loppumetreillä hairahdin myös uusiin tasaraitalakanoihin (joo, apua!). Lisäksi löysin itselleni täydellisen kauniin silkkipaidan!

Joululahjoja olis voinut hankkia, vaan en hankkinut. Tänään viimeistelin lahjasuunnitelmalistani töissä lounaspaussilla. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Meillä on 21 henkilöä, joita haluamme muistaa jouluna lahjalla. Se on paljon se.

Eilen illalla olin äitini kanssa Iinan koulun joulujuhlassa, kun Herra salo oli Aavan kanssa muskarissa. Juhla oli aivan täydellisen upea! Homma pyörähti käyntiin Finlandia hymnillä ja kappaleen alun herkkä soololaulanta sai kyyneleet nousemaan silmiin. Juhlassa lapset lauloivat niin ruotsiksi, suomeksi kuin englanniksikin ja koko komeus päättyi huikeaan kutosluokkalaisten vetoon Queenin biisejä. Huh! On siinä varmasti ekaluokkalaisilla ollut ihmettelemistä. Vielä eskarivuonna sai joulujuhlaa viettää intiimisti dagiksessa tonttulauluja laulelle ja piparia syöden. Nyt he saivat olla osa huikeaa showta, jossa pianon ja bändin säestäessä laulettiin, herkistyttiin ja vitsailtiinkin. Iina on päässyt hyvään kouluun!

Tänään tytöillä oli viimeiset tanssitunnit tälle vuotta. Huomenna illalla raivataan koti kuntoon, että perjantaina meille voi tulla siivooja. 

Perjantaina riennetään töistä keilahallille juhlimaan Iinan synttäreitä kavereiden kanssa. Illalla juhlien jälkeen valmistetaan voileipäkakku jääkaappiin tekeytymään.

Lauantaina keitetään kaffit sukulaisille ja meidän perheen ystäville. Tarjotaan se voileipäkakku.

Sunnuntaina ollaan Variskalla tanssikoulu Kipinän joulujuhlassa. Ensin on kenraaliharjoitusta ja sitten kaksi esitystä. Ensin Aavan ja parin tunnin kuluttua Iinan. Illalksi kotiin ja Herra Salo kohti Tamperetta. Mä alan hermoilemaan maanantaiaamun viisaudenhampaan leikkausta. 

Siinä olis tämä viikko. Voi kun pysyttäis suunnitelmissa! Voi kun pysyttäis terveinä! Kovin paljon ei ole varaa virheliikkeisiin, että saadaan vedettyä homma kunnialla läpi. Kun nyt tästä viikosta ja siitä ensi viikon alun hammasoperaatiosta selvitään, niin sitten alkaa lepo joululahjahankinnat ja joulun valmistelu.


Antakaa ny taas armoa...

Ja sellanen pikku juttu, että jos millään viitsisit käydä tykkäämässä blogin facebook-sivusta (klik) ja jaa sivu kavereille. Tällä hetkellä puuttuu 35 tykkäystä ja sitten pääsen arpomaan 4 upeaa Iittalan HotCool-lasia uuteen kotiin. Hopi hopi ny! 


[Share to Pinterest]

4 kommenttia:

 1. Kiitos!!!! Ihan paskaa, että väsyttää, mutta kiitos etten oo ainoa! Koittakaa jaksaa! Vähän vielä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä luin, että siellä kahlataan kans polvia myöden. Höh!
   Yritetään jaksaa <3 Jouluna mä vaan nukun ja syön. Nyt mä vaan stressaan ja syön :D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli <3 Mä olin vaan niin tohkeissani niistä vaatteista, etten paljon ehtiny seurustelemaan... :D

   Poista

Kiitos kommentista! <3