keskiviikko 20. tammikuuta 2016

Bop Chair by Normann CopenhagenMä oon aivan unohtanut esitellä meidän uuden tuolin! ...tai siis uusimman.

Tämä vekkuli kaunotar muutti meille marraskuussa, kun bongasin hänet KN2 -glögi-illasta. KN2 valikoimissa (klik), niin verkkokaupassa kuin myymälässäkin, on paljon muitakin Normann Copenhagenin ihanuuksia, mutta tämä tuoli vei mun sydämen. Me oltiin jo hetkisen verran oltu vailla yhtä yksittäistä tuolia, joka voisi olla arkena työpöydän ääressä ja juhlissa se voitaisiin nostaa pöydän päähän täydentämään Artekin tuoli 66sia.

Kun Bop Chair tuli meille, se jäikin eteiseen. Se sopi siihen niin kivasti tummanharmaiden Muuramen Nepparien kaveriksi. Ja onhan eteisessä hyvä olla tuoli, johon laskea laukku tai istahtaa. Aika usein eteisessä ei kuitenkaan Bop Chairia näy. Tytöt sen käy varastamassa :D Tällä kertaa Bop löytyi Aavan huoneesta ja siinä oli sympaattisesti Marimekon laukku päällä. Kuvausta varten siirsin tuolia sängyn viereen, että sain taustalle Aavan huoneen uudet ihanat Karkutmatka-verhot :)

Viimeisen kuvan nappasin, kun kuvasin meidän Elle-kissaa makrotex-haasteeseen aiheena harmaa. Nuo kuvat tuolista ja Ellestä voit katsoa edellisestä postauksesta. Tässäkin kuvassa tuoli on Aavan huoneessa...eikä "oikealla" paikallaan eteisessä.

Bop Chair on siis todellakin löytänyt paikkansa meiltä. Tai siis montakin paikkaa :D

Tyylikäs, simppeli mutta silti hauskasti leikkisä tuoli todella hurmaa. Eihän tuosta nyt voi olla tykkäämättä! ♥


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3