perjantai 8. tammikuuta 2016

Lämpimät toppahanskat lapselle ja mielipiteeni pakkasista
Kivat pakkaset. Not!

Tulis jo kesä. En tykkää tästä kylmästä ollenkaan. Ärsyttää palella. Vielä enemmän ärsyttää pukea ne kaikki kerrokset - itselle ja lapsille. Kaikista eniten ärsyttää olla kaupassa niillä toppavaatteilla ja hikoilla. Aivan kaikista eniten ärsyttää kantaa niitä kaikkia omia ja lasten toppavaatteita kaupassa käsivarrella, ettei tulis se hiki. Painaa joku tuhat kiloa. Tulee siis hiki kuitenkin.

No, eipä tässä paljon auta vastaankaan rimpuilla. Se otetaan, mitä annetaan. Yritetään sopeutua ja pärjätä...

Meillä oli melko hyvällä mallilla lasten ulkovaatetus jo ennen näitä paukkupakkasia. Ainoa puute oli kunnon toppahanskat, kuten täällä (klik) jo kirjoitinkin. Niin ja Iinalle ilmestyi tyhjästä myös tarve lämpimään pipoon, kun Polarn o. Pyretin söpö lipallinen neulepipo ei käynytkään koululaiselle. Oli kuulemma ihan blaah. Moni muukin asia on alkanut olemaan ihan blaah. OMG! :D

Joulupukki siis hankki Iinalle Wasasportista hienon Peakin tupsupipon. Nyt koulun ja dagiksen alkaessa ja lämpömittarin näyttäessä sitä pariakymmentä pakkasastetta, oli meidän pakko hankkia lapsille lämpimät toppahanskat. Taatusti jossain Facebookin kirppari- tai keskusteluryhmässä on käyty läpi äitien kokemuksia lastensa käsien lämpimänä pitämisestä, mutta nyt kun pitää käydä viitenä päivänä viikossa töissä, ei kerta kaikkiaan riitä aika metsästää netistä mielipiteitä lämpimistä hanskoista. Marssin siis taas kerran Wasasportiin. Siellä on taitava henkilökunta, joka osaa auttaa löytämään juuri oikean tuotteen. Siellä on myös hulppea valikoima, mistä valita.

Iinalle ostin Hestran toppahanskat. Myyjä näitä suositteli ja muistan mieheni hehkuttaneen joskus Hestran hanskoja maailman parhaiksi. Valinta oli todella helppo, kun sain koittaa hanskaa. Niin kevyt ja ilmava hanska täytyy olla lämmin ja mukava lapsen kädessä! Punainen tarjoushinta hintalapussa viimeisteli ostopäätöksen. Aavalle tämä Hestran hanskamalli oli vielä liian iso ja vastaavan merkin pienten mallista ei ollut mustaa väriä, niin päädyin hänen kohdallaan entuudestaan hyväksi havaittuun Molo Kidsin toppahanskaan.

Jos teillä siis lapsen (tai omat) sormet palelee, niin vinkki vinkkinen: Käykää Intersport Wasasportissa kurkkaamassa! Siellä oli vielä eilen vaikka kuinka paljon valikoimaa alennushintaan!

Wasasportissa olis mun himoitsema Fjällrävenin parkatakkikin ylihyvässä alessa. Mutta älkää niitä kattelko, ennen kun mä ehdin kaupoille sovittelemaan ;)
[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3