maanantai 11. tammikuuta 2016

Pari voidetta pakkasille
Pakkanen paukkuu. Iho kiristää ja kutiaa. Huulet halkeilee.

Kuiva sisäilma ja kuiva ulkoilma on melkoinen haaste ihon kosteustasapainolle. Kun perheessä on läpi vuoden yksi kuivaihoinen lapsi (Aava), saa näillä keleille ihan oikeasti rasvailla.

Madaran Pihlaja vartalovoi on meidän vakiintunut suosikki kuivan ihon hoitoon. Miellyttävän mieto tuoksu ja turvallinen koostumus saa mut ostamaan tätä paksua voidetta purkki toisensa jälkeen. Tämä on lastenkin suosiossa, koska se ei kirvele levitettäessä. Moni muu voide aiheuttaa kiljumista.

Huuliin sipaistaan Hurraw! moon balm -huulivoidetta. Se on erikoisravitseva yövoide huulille, mutta ei ole lainkaan liikaa näillä keleillä käytettäväksi ihan päiväaikaankin. Kamomilla ja vanilja rauhoittaa tuoksullaan. Tätä ilman en voisi olla!

Nämä kaksi luonnonmukaista tehokosteuttajaa pelastaa meidän pakkasihot. Pari vuotta sitten (klik) läträttiin ihoille myös kookosöljyä. Nyt on siitä leikistä luovuttu, sotki niin pirusti...

Mitä voidetta teillä käytetään? 

Onko joku teistä käyttänyt Madaran Nokkosvoidetta? Se kiinnostais myös.

[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Mä käytän Madaran nokkosvoidetta....käyttäny pian tuubillisen ja tykkään tosi paljon. Kevyt, mutta hyvin kosteuttava <3 Suosittelen. Terkkuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä arvasin, että se on hyvä! Pitääpä ostaa seuraavan kerran kun piipahdan Ekosopissa :) Terkkuja sinnekin <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3