perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuosi 2016, toiveita

Uusi vuosi ja uudet kujeet? Ei ehkä sentään.

Eilen vaihdettiin vuosi ystävien seurassa. Syötiin hyvin, maisteltiin lähitislaamon maailman parhaaksi valittua Napue Giniä (oli muuten sikahyvää!), käytiin ulkona heiluttelemassa tähtisadetikkuja ja valvottiin myöhään. Ihan parasta! Kiitos Pöntiset seurasta ♥

Tänään ollaan oltu leppoisissa tunnelmissa, nukuttu myöhään ja käyty mun vanhemmilla syömässä onnellisina kerran vielä jouluruokaa.

Vaikka vuoden vaihtuminen ei oikeasti tuo mitään äkillistä muutosta, jos tuo muutosta ollenkaan, niin onhan tämä kalenterin vaihtaminen tietysti yksi tilaisuus ottaa vähän etäisyyttä ja yrittää katsoa omaa elämääsä niin eteen- kuin taaksepäinkin. Toisaalta saman hommanhan voisi tehdä vaikka aina huuhtikuun viidestoista päivä. Tai milloin vain!

No. Vähän mä yritin tuumata elämääni. Mietin, mitä vuosi 2015 toi ja otti. Mietin, mitä vuodelta 2016 toivon.

Yleisesti

Toivon terveyttä itselleni ja läheisilleni. Tämä on kaikista tärkeintä. Kaikki muu on toissijaista. Terveyttä toivon ja varmasti arvostan vuosi vuodelta enemmän. Aikuisuus...

Toivon myös Suomeen palautuvan sen ilmapiirin, jossa hyvyys ja lähimmäisenrakkaus olisivat arvossaan. Että kohdeltaisiin lähimmäistä, kuten toivottaisiin itseään kohdeltavan. Että julkinen viha ja toisille pahaa toivominen loppusi. Vuonna 2015 törmäsin ensimmäistä kertaa siihen, että noudattamalla kristillisiä oppeja lähimmäisenrakkaudesta, onkin yht'äkkiä suvakki ja paska ja joutaa raiskatuksi. Koskaa aikeisemmin mun elämässä ei ole ollut synti toivoa toiselle hyvää. Toivon sydämestäni, että tämä on jotain ohimenevää.

Ammatillisesti

Tulen opettelemaan paremmin ruotsia. Haluan pystyä palvelemaan ruotsiksi myös vähän väsyneenä ilman suuria ponnisteluja. Niin, että perusjutustelu olisi tilanteessa kuin tilanteessa sujuvaa.

Haluaisin oppia myös triggerpistekäsittelyä. Se toisi varmasti lisää tehoa hierontahoitoihin.

Henkilökohtaisesti

En halua laihtua. Se on vaan jotenkin niin vanhanaikaista ;) En lähde myöskään tavoittelemaan lihaserottuvuutta. Sekin on jotenkin niin vanhanaikaista :D

Toivoisin edelleen lisää aktiivisuutta arkeen. Sitä, että tulis edes joskus käytyä pyörällä töissä tai lähikaupassa. Joka päivä pitäis käydä kiireestä tai muusta huolimatta pikku happihyppelyllä.

Haluaisin oppia kunnolla juoksemaan maastossa. Haluaisin tehdä keväällä yhden pitemmän vaelluksen mieheni kanssa. Haluaisin tehdä edes yhden lyhyemmän perhevaelluksen kesällä. Haluan päästä talvilomalla laskettelemaan.

Haluan päästä tanssimaan vaikka balettia, mutta toisaalta haluaisin, että meillä olisi mahdollisimman paljon yhteistä aikaa perheen kesken.

Kirjoja aion lukea paljon. Olen ihan vasta päässyt taas kirjojen ihanaan maailmaan. Lukeminen on ollut minimaalista lasten syntymästä lähtien. Nyt rakas harrastus on saanut taas tuulta purjeisiin.

Toivon selkeää ja yksinkertaista arkea. Aioin jatkaa siivousprojektiani. Pyrin vähentämään edelleen elämästäni turhaa tavaraa, ihmisiä, asioita. Kaikki sellainen, joka ei tuo mulle hyvää oloa ja joka on mahdollisuus poistaa, saa lähteä. Elämä on tarpeeksi haastavaa muutenkin.

Sellaista tuumailin. Mitään suurta muutosta en halua! Elämä on hyvä näin. Kun lopettaa valittamisen ja pyrkii näkemään sen hyvän, mikä ympärillä on, on meillä kaikilla mahdollisuus onnellisuuteen. Olen kiitollinen ♥

Toivon myös sulle valoa, iloa ja onnea vuoteen 2016!

...ja sitä seuraavaan vuoteen ja sitä seuraavaan vuoteen ja sitä seuraavaan vuoteen...

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3