keskiviikko 24. helmikuuta 2016

Hot chocolate - ja pieni muistutus arvonnasta

Nyt on kyllä talvikelit kohdillaan!

Tänäänkin pilkisteli ihanasti aurinko ja mittari näytti muutamia pakkasasteita. Täydellistä.

Näillä keleillä pitäis saada olla hiihtelemässä, laskettelemassa, pulkkamäessä, kävelyllä, metsäretkellä...Tai ihan missä vaan muualla kuin neljän seinän sisällä :D

Toivottavasti ensi viikolla on yhtä upeat kelit, kun me vietetään talvilomaa kotikulmilla ja Vuokatissa. Lomavalmistelut on jo alkaneet. Suksiboxi on viritelty auton katolle ja laskettelukamaa haalitaan hädissämme pikkuisille. Nyt saa vinkata, mistä löydettäis edulliset noin 80 senttiset slalom-sukset!

Mun täytyy vielä viikonloppuna käydä pyörähtämässä day spassa, että saadaan sääret ja bikinilinja siihen kuntoon, että kehtaa kylpyläosastolla näyttäytyä. Ei noista suomalaisista nyt niin väliksi ole, mutta hitto kun venäläiset on niin hienoja, että kattois kylpylässä pian pahalla silmällä mun rehottavia karvoja. Ou nou! :D

Talviloma on siis jo vähän mielessä. Kuuma kaakaokin on mielessä. Sitä vois juoda kermavaahdon kanssa tai Mintulla höystettynä tai ehkä munkin kera, mutta ehdottomasti aurinkolasit nenällä. Ah!

Aika herkullinen yhdistelmä tuo Clipperin kaakao ja Iittalan HotCool-lasit ♥

Ennen joulua lupasin arpoa neljä kappaletta HotCool-laseja, kunhan FACEBOOK -sivuille saadaan 440 tykkääjää. Hienosti lähditte tykkäilemään ja jakamaan sivua, mutta sitten homma tyssäsi harmillisesti kun tykkäykset jäi paristakymmenestä vajaaksi. Nyt puuttu vain muutama hassu tykkäys. Eiköhän rykäistä tykäten ja jakaen tuolla Facebookin puolella! Joohan?

Onko sulla talviloma jo pidettynä vai vielä edessäpäin?

Ps. Blogin alareunasta löytyy taas lukijaraati, joka on ollut pitkän tovin pois blogista. Kuvittelin, ettei kukaan sen kautta blogeja tahdo seurata. Väärässä olin ja lisäsin sen nyt takaisin blogiin teidän toiveesta. Sinnekin voi nyt siis käydä liittymässä lukijaksi!

[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3