torstai 4. helmikuuta 2016

Ilta Öjbergetillä Iinan luokan kanssa
Minä ja Iinan luokkakaverin äiti järjestettiin 1C-luokalle ilta Öjbergetillä. Joka vuosi koulussa valitaan luokalle pari luokkavanhempaa ja minä saan Susannan kanssa olla "klassmamma" tämän ensimmäisen vuoden.

Haluttiin tehdä jotain kivaa porukalla koulun ulkopuolella ja ilta Öjbergetillä tuntui hyvältä idealta. Koko luokka kutsuttiin perheineen pulkkailemaan ja grillailemaan. Saimme grillimakkarat oman kylän K-SUPERMARKET PIFFISTÄ ja pullapitkoja paikallisesta leipomosta ANDREAS KNIPILTÄ. Tuhannet kiitokset sponsoroinnista! ♥ Kyllä makkara ja pulla maistui, kun oltiin ensin huhkittu pulkkamäessä posket punaisina!

Pari tuntia vierähti nopeasti täydellisessä talvisäässä. Lämpömittari näytti -2 astetta ja sopivasti saatiin tiistaina lisää lunta maahan. Vaasalle tyypillinen tuulikin oli poikkeuksellisesti jossain muualla riesana. Mä pääsin sopivasti testaamaan uutta Fjällrävenin parka-takkiani, jonka hain vihdoin eilen WASASPORTISTA. Ja olihan se ny hyvä! Voi pojat ♥

Meillä oli tosi kiva ilta! Kiva kun moni pääsi mukaan :)

Nyt pitäis löytää Iinalle sopivat laskettelumonot, niin voitais mennä Öjbergetille treenaamaan joku päivä ennen hiihtoloman Vuokatin reissua ;) Aavalle sopi onneksi vielä viime talvena hankitut välineet.

Kaikki postauksen kuvat on mieheni ottamia. Kiitos ahkeralle paparazzille, tuli hyviä kuvia :D


[Share to Pinterest]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! <3