perjantai 19. helmikuuta 2016

Perjantai-illan huumaa ja korvatulehdus Pikainen perjantaitervehdys sairastuvalta!

Aavalla on korvatulehdus - taas. Niin kurjaa. Joulukuun 4. päivä jouduttiin aloittamaan antibiootit korvatulehdukseen. Samoin 4. tammikuuta. Kun 4. helmikuuta vilahti ohi, flunssassa toki, mutta ilman korvasärkyä, kuvittelin meidän rimpuilleen irti korvatulehduskierteestä. Vaan ähäkutti! Sepäs tulikin vaan ovelasti vähän myöhässä...

Tekis mieli heittää noilla lääkkeillä vesilintua. Tuntuu ihan kamalalta syöttää 15-kiloiselle tyypille kolmatta kuuria putkeen. En halua edes ajatella mitä tuo myrkky tekee pienen suolistolle. Me ollaan käyty nyt hoidattamassa Aavaa Mehiläisessä korviin erikoistuneen lääkärin luona. Kaija Kuurila-Svahn on hoitanut meidän lapsia aina sellaisella ammattitaidolla, etten kerta kaikkiaan kuitenkaan pysty kyseenalaistamaan hänen määräämiään antibioottikuureja.

Tämä on toivottavasti nyt viimeinen kuuri, jota korvien takia tarvitsee syödä. Saatiin nimittäin lähete sairaalaan korvien putkitukseen. Aavalla on ollut kolme vuotta sitten putket korvissa ja silloin ainakin sairastelut loppui siihen.

Mun ja Aavan päivä on mennyt siis tänään kotona sairastellen. Illalla ruuan jälkeen otettiin perjantain kunniaksi mutakakku pakastimesta sulamaan uunin jälkilämpöön. Tytöt ei meinanneet millään malttaa odottaa jälkkäriherkkua ja kävivät koko ajan keittiössä napsimassa vadelmia, jotka oli tarkoitettu kakun päälle :D Onneksi niitä riitti silti kakunkin kanssa. Lämmin mutakakku, kylmä vaniljajäätelö ja tuoreet marjat on kyllä makoisa ja helppo herkku. Varsinkin jos kakku on valmisversio kaupan pakastealtaasta ;)

Hyvää viikonloppua ♥

[Share to Pinterest]

4 kommenttia:

  1. Joo Kaija on <3 Tsemppiä sinne! Täälläkin on ollu korvatulehduksia....ei tosin noin tiheeseen. Jaksamisia sinne <3

    VastaaPoista
  2. Voi ei! Raukka pieni kun kokoajan on korvat kipeinä :( Pikaista paranemista!
    Ja hyvää viikonloppua <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3