keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Sydäntäsärkevää

Meidän ihan lähellä, melkein viereisessä talossa, asuu kaksi tyttöä, jotka ovat tulleet meille kovin rakkaiksi ja läheisiksi.

Toinen heistä on Iinan ikäinen ja toinen vähän Aavaa vanhempi. Tämä nelikko on parhaat ystävykset.

Nämä kaksi tyttöä ovat iloisia, hauskoja, kannustavia, reiluja. Sellaisia hyviä ystäviä sanan varsinaisessa merkityksessä.

He eivät supata toisten selän takana, he puhuvat reilusti ja kivasti. He tervehtivät reippaasti, leikkivät kivoja leikkejä, juttelevat, nauravat, kiittävät ja siivoavat jälkensä.

Tämä nelikko leikkii mielellään keskenään, eikä pienet ole liian pieniä. Mukaan mahtuu tarvittaessa muitakin, kenellekään ei sanota rumasti.

Toki välillä riidellään ja itketään. Varsinkin nuo pienemmät! :D Mutta sitten kun ollaan rauhoituttu, pyydetään anteeksi ja ollaan pahoillaan.

Tällaiset pienet kultakimpaleet ja heidän ihana perhe on tehnyt meidän arjesta iloista ja helppoa.

Vaan nyt he muuttavat toiselle puolelle maapalloa. Pitkäksi aikaa, useammaksi vuodeksi.

En kestä.Meidän tulee teitä kova ikävä ♥


Te kyllä perjäätte. Mekin ehkä pärjätään.. :D Kunhan ollaan vuodatettu saavillinen kyyneliä. Nyt me aletaan kerämään matkakassaa, että päästään katsomaan ensi talvena teidän elämää auringon alla ;)


[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Kamala tilanne, mutta jotain hyvääkin. Ihana matka ystävien luokse maailman ääriin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin. Nyt tämä tuntuu tosi pahalta, mutta toivon, että löydetään uusi ratkaisu tytöille arjen leikkeihin. Ja onneksi nyt on hyvät yhteydenpitovälineet! Saadaan ystävyys säilymään myös pitkän matkan päähän <3

      Poista

Kiitos kommentista! <3