tiistai 23. helmikuuta 2016

Väripaletti (MakroTex-haaste)

PIENI LINTU -blogissa on tiistain valokuvaushaasteessa aiheena VÄRIPALETTI.

Hauska aihe! Viimepäivinä on ollut jotenkin niin vaisua ja harmaata ulkona, että ajatuskin väreistä on kiva.

Mä ajattelin ensin kuvata tähän haasteeseen Aavan vaatekaapin sisältöä, se on vielä ihanan värikästä. Iinan vaatekaappi alkaa olla jo vähän tylsempi nyt kun musta ja valkoinen on kuulemma hänen lempivärinsä...

Iltapäivällä kahvia keitellessäni huomasin, kuinka herkullisen värikäs on meidän keittiön yksi hylly. Kahvinkeittimen päällä olevassa seinäkaapissa on ylähyllyllä värien loistoa, jota olen ihaillut ennenkin. Meidän perheen lämpimät suosikkijuomat on pakattu kyllä tosi kauniisti ja värikkäästi!

Eniten meillä kuluu tuota Kulta Katriinaa Luomu-versiona - hyvää ja edullista. Vahvana kakkosena on Clipperin sitruuna-inkivääri yrttitee. Sitä tulee keiteltyä aina näin flunssaisena aikana. Lasten suosikki on kuuma maitokaakao ja Aava juo joskus tuota Clipperin mansikkateetä. Liptonin Russian Earl Grey on mun kestosuosikki ja tuo jostain syystä mieleeni ajat, jolloin olin töissä teatterissa. Hyviä fiiliksiä... :)

FABEL TE olis ylellistä ja ihanaa, mutta arvatkaa mitä. Meillä ei ole enään ainuttakaan teepalloa!!! Miten voi olla?!? Enkä koskaan muista kaupasta sellaista ostaa. Irtotee siis keitetään meillä irrallisena kattilassa ja sen jälkeen siivilöidään mukiin kaadettaessa. Toimii ihan hyvin jos juojia on paljon. Moiseen sotkemiseen ei viitsi ryhtyä yhden kupillisen takia. Voi kun muistaisin ostaa sellaisen teepallon. Nuo Fabel Teet on nimittäin nami nami! ;)

Sellainen kuumien juomien väripaletti meillä. Käy kurkkaamassa Pieni Lintu -blogista millaisia väripaletteja muut ovat kuvanneet.

Huomenna on jo keskiviikko, mun yksi lempipäivistä. Väriä loppuviikkoon!

[Share to Pinterest]

11 kommenttia:

 1. Kyllä noista teelaaduista on ilo valita!

  VastaaPoista
 2. Enpä ole juuri teen ystävä, mutta sitruuna-inkivääri yrttitee kuulostaa raikkaalta maulta. Värikäät siistit kuvat.

  VastaaPoista
 3. Ihanan värikkäitä teepurkkeja! Tee on hyvää :)

  VastaaPoista
 4. Irtotee on sitä oikeaa teetä - teenjuojien iloksi monenlaisia makuja.

  VastaaPoista
 5. Minä en osaisi juodakaan irtoteetä ilman teesuodatinpusseja, niin helppoa lusikoida sopiva määrä suodatinpussiin ja tipauttaa teemukiin tai -kannuun.. Tuo sitruunan ja inkiväärin liitto on testaamatta, pitääpä pistää muistiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! <3