perjantai 18. maaliskuuta 2016

Juustomaan Cheese tasting


Upeassa SALKARIN BLOGI-ILLASSA oli mukana myös JUUSTOMAAN Hannele maistattamassa meille herkullisia juustoja lisukkeineen ja kertomassa juustojen tarjoilusta.

Mä seuraan Juustomaan hyvin päivittyvää INSTAGRAM tiliä ahkerasti ja kuolaa suunpielestä pyyhkien. Harmittavan harvoin tulee silti Kauppahalliin lähdettyä ostoksille. Toki Juustomaan huikea aamiainen on testattu ja juusto-ostoksilla silloin tällöin käyty - erityinen kiitos vielä pikkujouluaiheisesta juustotarjottimesta, jossa oli hienosti huomioitu meidän toiveet!

Juustomaan juustot on tarkoin valittuja, tuoreita ja laadukkaita. Kaupan päälle saa ohjeet ja neuvot juuston tarjoiluun ja pieneen lisähintaan juustoille sopivat lisukkeet. Palvelua isolla P:llä.

Mä olin Salkarissa aivan innoissani juustotarjottimelta löytyneestä pestogoudasta. Mikä ihana juusto!!! Inspiroiduin välittömästi ja aivot mietti sauhuten minkä kaiken kanssa pestogoudaa voisi nautiskella.

Toinen suurta ihastumista herättänyt tuote oli ruusun terälehdistä tehty hillo. Oi oi! Maku oli yllättävä, mutta hyvä. Hannelen vinkistä sekoitettiin nokere ruusuhilloa kuohuviinin sekaan ja saatiin mielettömät drinksut. Nyt nousi kesänodotukset ihan uudelle levelille...

Hannele esitteli meille myös vekkulin juustokakkuidean, jossa erikokoisia valkohomejuustoja kasataan päällekkäin ja koristellaan hedelmin tai kesällä tietysti marjoin ja maustetaan hunajalla. Oli muuten taivaallisen hyvää ja taatusti vielä parempaa mansikoiden kera.

Varokaa vain ystäväiset! Mä alan kehittämään jos jonkinmoista kissanristiäistä, että päästään tekemään kuplivia ruusujuomia ja syömään valkohomejuustokakkua ♥

Ja sillä aikaa kun odotellaan kesää, voidaan varata Juustomaasta AfterNoon Cheese Tasting. Tarjolla on kolme eritasoista pakettia, jotka on tarkoitettu kuudelle henkilölle. Hinnat koko porukalle 120-240€. Juustotastingit toteutetaan ryhmille Vaasan Kauppahallissa maanantaista perjantaihin iltapäivisin kahdesta seitsemään. Tastingiin varataan tunnista puoleentoista tuntia herkutteluaikaa ja paketti sisältää 5 erilaista juustoa, kahta eri viiniä tai muuta juomaa sekä maalaisleipää, hilloja, oliiveja, hedelmää, Tasting-lomakkeen ja juustotietoa.

Tämä juustohiiri taitaa hakea huomenna Kauppahallista palan pestogoudaa!

[Share to Pinterest]

2 kommenttia:

  1. Se pestogouda oli niin hyvää ja hyvän näköistäkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä! Hain lauantaina palan pestogoudaa kotiin ja nyt se on kaikki jo syöty :P Laitoin kuutioiksi ja pujotin kuutiot kirsikkatomaatin kanssa tikkuun. Täydellistä!

      Poista

Kiitos kommentista! <3